Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét! Itt reggelre esett egy kevéske hó,de a nap folyamán szerintem elolvad. Tegnap megfőztem a káposztát, nagyon finom lett teszteltük mi is. Lett 45 db töltelékem, ebből pakolhatok majd a gyerekeknek.
Aztán még elmentem gyorsan a boltba és mai napon csak a sütéssel lesz elfoglalva. Tegnap el is fáradtam,kiporszívóztam a karácsonyfát is feldíszítettük, Ilyen még nem volt, mindig csak a napján díszítünk. El is fáradtam tegnap rendesen.
Ma itt van reggeltől a szomszéd gyerek, mert köhögött és nem vitték oviba. Megkértek hogy nem tudja hová tenni legyünk már vele 12 -ig tanít jön érte. Na nem tudtunk nemet mondani!
Csütörtökön meg jönnek az ablakot beszerelni, ez sem hiányzott most karácsony előtt! Szerdán jöttek volna, de kontrollra kell mennem, ha meg jövőre jönnek akkor drágább lesz megint. Így is nagyon drágán rakják be ezeket a kicsi ablakokat, 100 ezret kérnek érte, az eszem megáll! Na ez van, csütörtökön takaríthatok megint! Ezért lett a fa is feldíszítve ma meg állok neki a sütéshez!
Ti is jól bevásároltatok, mindig hiányzik valami itthonról. Remélem már csak kenyeret kell majd vennem nekem is!
Jó készülődést kívánok!