Szia Ilona!
Nagyon szép mikulásvirággal jöttél ma is! 
Néha kell is egy kis tere-fere a telefonban... Ha a húgom hív, akkor mi is elég sokáig beszélgetünk.
Én ma délelőtt megcsináltam a smarnit, aztán már fél 10 után el is mentünk itthonról Érdre. Most ott volt elintézni valónk... Aztán, amikor végeztünk elmentünk még vásárolni pár helyre. Majdnem dél volt, mire hazaértünk... Akkor elpakoltuk, amiket vettünk, és majdnem fél 1-kor ebédeltünk csak...
Már túl vagyok a mosogatáson és a rendrakáson utána, most jólesik egy kis pihenő.
Nálunk a Vodafonnal nincs gond, de a T-home bizony nem mindig jelentkezik be egyszerűen... a férjem dolga, hogy kibogozza! 
Most csak 2-3 napra jöttek dolgozni az emberek, tegnap, ma és még holnap lesznek itt.. Több munkájuk is van, és igyekeznek beosztani, hogy mikor hol mit csináljanak... Nekünk egyelőre semmi nem sürgős, csak tavaszig készüljenek el a csempézésekkel... Utána majd megint szeretnénk haladni más munkákkal... Még szerencse, hogy vannak villanymelegítők, így nem hidegben dolgoznak.. mondjuk úgy nem is lenne jó, ah a falak hidegek lennének... De szépen tudnak így dolgozni.
Reggel, mielőtt mi elmentünk, a férjem vitt le egy termoszba kávét, és egyeztetett velük mindennel...
De most már én is ledőlök a férjem mellé, kicsit nézzük a tévét...