Válasz: Társalgás
Na már megint este van... Jöttem elköszönni. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,601 1,602 1,603 1,604 1,605 … 2,449 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Na már megint este van... Jöttem elköszönni. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Sziasztok! Jó reggelt!
Este is már a szokásosan telik az időnk így késő ősszel... Aztán éjjel most elég jól aludtunk csak pillanatokra ébredtem meg... Csak fél 7 után keltünk ki az ágyból.. A férjem lejött az emeletről kávét főzni, és jó meleget csinált az étkezőben és a nappaliban. Én pedig ahogy terveztem is, a mosógépbe pakoltam be, hogy időben kimosson.
Nálunk most 0 fok van, majd ebéd utánra már 4 fok körülire jeleznek az időjárásjelentők. Eső ma nem várható, ha bejön ma is a "jóslás"...
Főzni csak főzök ki levestésztát a húsleveshez, grillezünk délre majd krumplit és csirkemellet is...
A reggeli kávénkat már megittuk a férjemmel együtt.
Hozom későbbre is:
Kukucs...
Ma kétszer mosott a mosógép délelőtt teli programmal. A szél nagyon jól jött, volt, ami már teljesen meg is száradt... De mutatkoznak nagyon sötét hatalmas felhők is a nap mellett...
Megebédeltünk, elmosogattam, rendet raktam... Aztán úgy döntöttem, hogy már be is hozom a ruhákat... Leszedtem a szárítókötelekről...
Az emeleten szétteregettem mindent. Estére szerintem tökéletesen meg is fog száradni az összes ruha...
Délelőtt a Tescoba is átléptem, mert a trappista sajt fogyóban volt, és persze a banánt is 295,-Ft/ kg-ért árulják még... ugyan van itthon pár darab, de ennyiért muszáj volt venni.
Akkor most jól esik egy kis pihenő már...
Sziasztok.
Végre ideértem én is. A munka rengeteg, jó lenne már ha lenne egy kis lazább napunk.
Ma azért eljutottam fodrászhoz, épp csak ettem és folytatom amit haza hoztam.
Margitka.
Ügyesek voltatok, látom Ti is szeretitek a Lidl-t.
Én is többet járok oda, közel is van, most épp felújítják ami itt van közel hozzánk. Egyszer még mi is elmegyünk ünnepek előtt valamikor, ha minden úgy alakul ahogy tervezzük 2 ünnep között leszünk szabin, ha csak nem hívnak be bennünket oltani.
Itt nem volt eső eddigi, eléggé fúj a szél, hűvös van.
Jó áron vetted a banánt, én akciósan majd 400 forintért vettem.
Ilona.
Ügyesek vagytok, az ajándékok meg vannak. Nekünk az utalvány bevált, azt vesznek és olyat amit szeretnének.
Az unokáknak is meg veszik a szülők, de van hogy van konkrét kívánság amit mi is meg tudunk venni.
Szia Lia!
Azt hiszem, hogy egy ideig még nem nagyon számíthattok a lazításra, bár én ezt kívánom Neked!... Viszont csini hajjal dolgozhatsz már este!
Én is gondolkodtam már a hajnyíratáson, de még várok vele egy hetet... Utoljára elég rövidre sikerült a frizurám, most még nem vészesen hosszú... meg télen már nem is akarom annyira majd levágatni...
Igen, a Lidl nagyon jó üzlet, mi is megkedveltük... Gáborék és átszoktak már oda. Pedig a Spaar maximum 2 percre van, ahogy kilépnek a házból... Na és a Tesco sincs messze, meg a Duna Plaza sem... De Ők is ragaszkodnak már a Lidl-hez... Most voltak ugyan az Auchanban is.. meg is lepődtem, mert az messzebb van, de valamit kinéztek, és azért mentek el oda.
Végül itt sem volt eső ma, de a szél az eléggé makacsul fújt egész nap... Ide holnapra is van jelezve 1 mm eső... de az is lehet, hogy éjjel, vagy hajnalban már le is esik?
Én délután megmostam a hajamat, aztán már csak idebent a jó melegben voltam. Mára már nincs munka tervezve, de holnap szeretnék korán kelni...
Sziasztok!
Margitka!
Estére megjöttem én is. Reggeli után a Tv-el foglalkoztunk, mert ma álltunk át a Wodafone-ra. Mindent át kellett programozni netünk sem volt. Kicsit nehézkesen indult az egész. Méh délután is a netünk nem úgy működött ahogyan kell. Jól le van minden kódolva még meg kell szokni most ezt is. Örülünk neki, mert ahogy írtad egyszer reklámok nélkül lehet felvenni a filmeket, ez legalább jó, mert sokszor ezért nem nézzük meg. Nem bírjuk kivárni a filmet, annyi sok a reklám benne és eléggé idegesítő már.,
Belehúztam a díszítésekbe ma hoztam is megmutatni mi készült. Még amit eddig csináltam most kerül rá a szalag, meg még szépítettem egy kicsit.
Itt nagyon hideg volt reggel -6 fok volt és tartotta is magát. Neked is megszáradtak biztosan a kimosott ruhák!
Lia!
Jó hogy már el tudtál menni a fodrászhoz. Én magamnak vágtam le most, nem tudom kihez menjek mert a fodrászom még mindig beteg. Utána kellene már nézni ki jöhet számításba.
Nem jönnek a gyerekek karácsonyra?
Jó sokat küldtem, hogy lehessen látni, mert ami üvegben van nem jó képek lettek.
Kikerült a manó is!!
Szia Ilona!
Ó de hangulatos ünnepies képet hoztál már estére! Nagyon szép!
Jól lefoglalt Benneteket az átállás a Wodafone-ra... Majd idővel biztos hozzászoktok ám!
Mi úgy szoktuk nézni reklámok nélkül a filmeket, hogy ha időeltolással nézzük, akkor át lehet tekerni a reklámokon... Mi is ezért szoktuk később nézni a sorozatok részét, megállítjuk a tévét, amikor kezdődik... és jóval később kezdjük el nézni, addig mást csinálunk... később elindítjuk, utána a reklámokat mindig továbbtekeri a férjem... mert ez ez Ő dolga!
Hú a mindenit de sokat dolgoztál ezekkel a gyönyörű díszekkel! .. Csak ámulok most... Nagyon ügyes voltál! Na és még Te is készítettél manót is! ...
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Sziasztok! Mindenkinek legyen nyugodt, és vidám a napja!
Este már a késő ősznek megfelelően korábban fürödtünk, és maradtunk még egy idei a tévé előtt... Igaz, hogy már az ágyból néztük... de ugye a vetélkedőt nem szabad kihagyni! Nagyon izgalmas volt most is! ... Aztán éjjel nem aludtunk valami jó megint sajnos...
Itt most 4 fok van, majd ebéd utánra már 8 fok körüli lehet nálunk. Örülök, hogy tegnap 2-szer is megpakoltam a mosógépet.. nem volt eső... de ma már 2 mm van előre jelezve...
Főzni kell már. Paradicsomleves lesz és rakott túrós tészta pörccel... Aztán majd meglátom, hogy mit csinálok ... teendő bőven akad...
Hozom későbbre is:
Most már bekukucskálok egy kicsit...
Ebéd után egy picit pihentem majd összeragasztottam lekvárral a már kisütött Non plusz ultra tésztákat... Most száradnak. De hoztam egy kis kóstolót:
Holnap majd estefelé megjönnek a Gáborék is, ha igaz... Majd csicseriborsó levest főzök egy nagy fazékkal. A túrós kifli pedig pörccel ma elkészült. Aztán talán még valami sósat is sütök, de még nem döntöttem el, hogy mit...
Látom, hogy elfoglaltak vagytok... Én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Sziasztok! Már csütörtök van! Mindenkinek szép napot kívánok mára is!
Este már a szokásos korai fürdés volt, de utána a tévét én sokáig néztem még... Éjjel elég jól aludtam, talán csak egyszer ébredtem meg...
Nálunk most 5 fok van, és már most csepereg az eső... ha igaz, akkor ma sok lesz... Aztán hideg nem lesz, majd ebéd utánra 8 fok várható....
Főzni kell már. Zöldborsóleves lesz és rakott túrós tészta pörccel... Aztán gombapörkölt lesz, kaptunk a szomszédoktól galambgombát, mert túl sokat kaptak egy rokonuktól, akik ezzel foglalkoznak, és nem győzik megenni... teendő ma is lesz... Majd a temetőbe is el kel menni, aztán almáért is elmegyünk majd... A kukát már a férjem kivitte a utcára, ma van a szemétszállítás...
Na és ma várjuk Pestről a gyerekeket is...
Hozom későbbre is:
Lapok Previous 1 … 1,601 1,602 1,603 1,604 1,605 … 2,449 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás