Válasz: Társalgás
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,596 1,597 1,598 1,599 1,600 … 2,570 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Mindenkinek legyen nyugodt, és vidám a mai napja! 
Este még fürdés után egy ideig tévéztünk, de aztán nem maradtunk fent sokáig. Éjjel már a szokásos megébredős volt, hajnaltól aludtam megint egy jó órányit 5-től 6-ig.....
Jelenleg 5 fok van, aztán majd később 9 fok is lehet... Eső még ma sem várható... Lehetőleg sokat kell kint tartózkodni ma is a levegőn, de legalábbis egy séta nem ártana!!
Főzni ma nem kell, mert van bőven maradék. De majd a maradék lángos tésztát kisütöm még ma, lehet, hogy uzsonnára...
A kávénkat már megittuk a férjemmel.
Hozom későbbre is:
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Korán keltünk öt óra után már főztem az elsőt, nem ment tovább az alvás! Indulok a boltba, de előtte benézek, holnap várjuk a vendégeinket kell vennem pár dolgot.
Még a teraszon kint vannak muskátlik, azokat is rendeznem kell. Majd később jövök.
Szia Ilona!
Köszi a csodás őszi virágos képet! Igazán aktuális most! 
Remélem, hogy sikerült beszerezni mindent a boltban, amit akartál! Jó készülődést holnapra, és sikeres vendégeskedést majd! 
Nekem is kint vannak a muskátlik, gyönyörűen virágoznak még...
Sziasztok!
Bekukkantok sütés közben egy kicsit. Igen sikerült mindent megvenni holnapra. Tarját vettem, már be van fűszerezve, ezt fogok sütni holnap.
Most vettem ki a sütőből a pogácsát, hoztam kóstolót belőle. Még egy tepsivel sül a következő.
Holnap reggel még pudingot főzök legyen egy kis édesség is.
Szia Ilona!
Biztos finom lesz a tarja, ha éjszaka áll a fűszerezésben, jól átitatja, ízletes lesz majd. ![]()
Igazán guszták lettek most is a pogácsáid, ezek bizony nagyon gyorsan fognak fogyni! Meg is kívántam most. Köszi a kóstolót! 
Na és milyen pudingot főzöl majd holnap? 
Én is kisütöttem fél 5-kor a maradék lángos tésztát. Hú ez is de finom lett megint! Csak 2 darab maradt meg...
Majd egy óra múlva megettük a maradék ananászt is hárman, és még almát is szeleteltem mellé. Ez már a vacsora is volt egyben.
Jól elbeszélgettem a telefonon Gáborral... Ma korizni is voltak, sokat mesélt. 
Én most már el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok.
Csak most tudok benézni reggel óta nem volt megállásunk. Sok munka volt, sok a beteg sajnos.
Nagyon sok finomságot készítettetek, guszta minden nagyon, veszek kóstolót.
Jó pihenést kívánok.
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Sejtettem, hogy nagyon sok a munkátok... Sajnos, ahogy nem nagyon változik jó irányba a vírushelyzet az országban sem, túl sok szabadidőre nem is számíthattok... sajnos... Csak türelem, és kitartás... de vajon ezt még meddig bírjátok? ... Remélem, hogy éjjel tudtál pihenni! 
Este most már igyekszünk mindig korábban lepihenni... Korán is sötétedik, és reggel meg úgyis kelünk legkésőbb 6 órakor...
Éjjel 3-ig most is aludtunk, utána már csak nagyon keveset...
Itt most 3 fok van, aztán majd később 8 fok is lehet majd délre... Szerencsére eső még ma sem várható... Fontos lenne a levegőn is tartózkodni, de legalábbis egy kisebb séta nem ártana!
Főzni ma csak másodikat kell, lencsefőzelék és sült kolbász lesz a fiúknak, én talán egy kis krumplit főzök még magamnak...
A kávénkat már megittuk a férjemmel.
Hozom későbbre is:
Kukucs...
Ilona!
Remélem, hogy mindennel időben elkészültél, és odaértek hozzátok a vendégek ma! 
Jó ünneplést, még sok boldog születésnapot kívánok az ünnepeltnek!
Lia!
Rólad sem feledkeztem ám meg. Nagyon drukkolok, hogy hamar véget érjen a munka, és időben hazaérjél, hogy ki tudjad majd pihenni Magadat! 
Sziasztok.
Ma kettővel kevesebben voltak mint tegnap. ![]()
Szerencsére nem kellett haza hozni munkát, igaz korán be is mentem.
Margitka.
Aranyos vagy hogy gondoltál rám, éjszaka jól aludtam, csak hamar reggel lett. Tegnapra a derekam is beállt, gyógyszert kell szedjek, ma már jobb volt egy kicsit. Biztosan megártott a hétvégi pihenés.
Délután vasaltam, porszívóztam egy kicsit, mondtam a férjemnek, mától ö a házi asszony itthon. ![]()
Mi túrós tésztát ebédeltünk. A lángosod is nagyon guszta, sajnos hét közben nincs időm sütögetni, pedig néha jól jönne egy kis süti.
Ilona.
Biztosan jól telt a vendégeskedés, finomsággal vártad őket.
Szia Lia!
Akkor azért jól jól drukkoltam,... "sok kicsi sokra megy"... mégis csak kevesebben voltak... talán holnap megint így lesz, vagy még kevesebben is esetleg? ... 
Azt sajnálom, hogy már megint gond van a derekaddal! Talán a gyógyszer segít majd még jobban! 
Sokat dolgozol otthon is, a férjed biztos szívesen bevállalja az otthoni teendőket, csak Ő is legyen jól! 
Azért már én sem sütök annyit, mint régen, de tulajdonképpen nem is kell. Persze időnként van célozgatás, meg én is rábeszélem magamat, de sokkal kisebb mennyiségeket is készítek, és ez is elég. A túrós tészta itt is mindig kapós, és egyeáltanán a túróval készített minden! ![]()
Gábor is szabin van a héten, de csak csütörtöktől ér rá, így lehet, hogy haza is jön majd akkor. Telefonon bezsélgetünk, és természetesen napi szinten használjuk a Skype-t is... De azért a személyes találkozás az más... várom haza. 
Lapok Previous 1 … 1,596 1,597 1,598 1,599 1,600 … 2,570 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás