Válasz: Társalgás
Sziasztok! 
Délután a pihenő filmnézéssel folytatódott ma is... "A szerelem bősége" című filmet néztük ma meg... Mielőtt elkezdtük nézni, a hozzászólásokat is elolvastam most is... Valóban van közlendője ennek a filmnek... majd berakom a linkjét az ötletek topikba. ![]()
Ilona!
Ó de guszta finom teát hoztál! Mi a filmnézés után elsétáltunk a boltba, mert ma még levegőn sem voltunk, meg kellett pár apróság... De bizony már ugyancsak láttuk a lehelletünket, ismét hűl a levegő, már -11 fok van, jól is esett a forró tea, ittunk is uzsonna után... 
Nem tudtál ellenállni a vendégségben a finomságoknak, látom nem is aludtál valami jól... Remélem, hogy ha vettél be fájdalomcsillapítót, azóta már használt is.... 
Megérkeztek a fiadék már az unokáddal?
... Jobbulást kívánok Neki! 
Klári!
Biztos jó éhes volt már a fiad, ha hidegen is megette a főzeléket! 
Ancsa!
Már megint hoztál valami finomságot. De én most nem bűnözök... ma már csak gyümölcsöt eszek.
Én sem tudok éhes lenni!... Reggel el nem indulnék sehova sem míg meg nem reggeliztem... igaz, hogy nem eszek sokat, de minimum 5-6 alkalommal!.. Inni meg 3 liter víz naponta!... már ezt is megszoktam. ![]()
Ezzel én is így voltam, ami a mai ebédemet illeti.. pedig a húslevesben még csirkemell is volt... de emiatt korábban uzsonnáztam, és bizony jól be is kajáltam most... még pedig töpörtyűt ettem, és 2 szelet kenyérrel...
Akkor csak lehet valamire használni azt a melegítőt, hiszen a fürdőszobában is fontos, hogy ne legyen hideg!...Te pedig tényleg jól jártál! ...