Válasz: Társalgás
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Éjjel csak egyszer ébredtem fel hajnali 2 óra előtt, és 5 óra után másodszor, de voltam kint a fürdőszobában is, viszont vissza bújtam az ágyba, és 6 óra előtt nem sokkal jöttünk csak le...
Na ma sem kezdődött vidáman a reggelünk... Épp lépni akartam be a konyhába az étkezőből, amikor robban egyet a kávéfőző, és a hűtő előtt landolt.... minden kávézaccos lett.. a hűtő, gáztűzhely és a csempe is.. na még szerencse, hogy ott a mosogató a tűzhely mellett, mindent letörülgettem, és felmostam... A kávéfőzőt pedig kidobtuk... Na de még nem volt vége ezzel a bosszankodásoknak... Ki akartam hozni egy másik kis kávéfőzőt a spejzból, mert ugye van tartalék... de amint felkapcsoltam a villanyt, szikrázott egyet, és kialudt több helyen is a villany... ami egy vonalon volt...
A férjem kiment, és benyomta a biztosítékokat, mert 2 helyen is levágódott az automata...
... Cserélt égőt is a férjem ezután a spázban, és végre mindenhol égnek a lámpák... Remélem, hogy mára elég volt a meglepetésekből már!
Jelenleg nálunk 3 fok van csak... később 12 lehet majd... Már szépen kivilágosodik... Viszont csepereg az eső...
Főzni ma már kell... Húsleves lesz, és mi ma főzük meg a főzeléket és sütjük a kolbászt mellé, meg virslit...
A kávét megittuk már a férjemmel ma is.
Hozom későbbre is: