Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Látom, hogy este, épp csak elkezdhettük nézni a filmet, Te itt jártál! 
Nagyon félelmetesen hangzik a vírus miatti megbetegedések növekedése... Azért reméljük, hogy csak lesz hatása az oltásoknak! A szigorítások nagyon nagyon fontosak lennének!... De szerintem már az emberek is komolyabban vehetnék, hiszen ez már egyre veszélyesebbé válik... Én már jó ideje maszkot használok, most már legalább kötelezővé is tették ott, ahol sokan vannak..
Tudtam én, hogy számíthatsz a fiadra! Nagyon ügyes, akkor most már bátran használhatjátok a kocsit!
... A telefonodat sajnálom, akkor lesz új, remélhetőleg azt majd tovább tudod használni... Mikor veszel? 
Ma ha igaz, akkor még nem lesz eső, alkalmas lesz az ültetésre... én a leveleket akarom majd összegereblyézni, már egyre több van lehullva...
Mindjárt megyek fel, és berakodok a mosógépbe is, mert mosni is jó lesz, hisz kiteregethetek majd az udvarra.... Csak még a fiam alszik, este már fájdította a karját... még nem akartam ott zörögni... közel van a fürdőszoba...
Éjjel elég jól aludtam, de azért nem úsztam meg felébredés nélkül.. viszont fáradtnak nem érzem magamat.......
Jelenleg nálunk 1 fok van csak... később talán 12 is lehet... Már szépen kivilágosodott..
Főzni ma még nem kell, majd csak holnap, mert elég maradékunk van. Na és cékla is, amit tegnap készítettem, azt nagyon szeretjük, és egészséges is!
A kávét megittuk már a férjemmel ma is.
Hozom későbbre is: