Sziasztok újra! 
Ma a reggeli után már fél 9-kor indultunk is 4-en, a család együtt Győrbe. Természetesen a temetőbe mentünk, a szüleim és nagyszüleim, és a rokonok sírjához. Vittük a krizantémokat és a kis koszorúkat, majd mécseseket gyújtottunk... Utána elmentünk a Heni húgomékhoz, aki Lorcsi lányával már nagyon várt bennünket. Először együtt átsétáltunk ott is a temetőbe, ami talán 2 percnyire van csak tőlük... Szerencsére egész nap nagyon szép idő volt.
Jól el is beszélgettünk, nagyon sok mesélni valójuk is volt. Heni húgom nagyon finom mogyorós tortát sütött, ízlett is mindnyájunknak. Ja és sütőtökös muffinokkal is megkínált, az is puha, és igazán fincsi volt. Persze én is vittem a sajtos tallérokból, és a pogácsából, valamint e kókuszos keksztekercsből is, aminek Ők is örültek.
Aztán induláskor Heni adott egy csomó folyton termő epert is, mivel már jól elszaporodott náluk, és nem is győznék megenni... még most is van rajta zöld eper.
Hazafelé még beléptünk egy gyors vásárlásra az Auchanba... Itthon ettünk egy kicsit miután elrámoltunk, és kipihentük az utazást... Délután megnéztünk egy nagyon jó filmet. A címe: Az ügyfél
Lia!
Remélem, hogy a mai napotok is jól sikerült, és ott is kellemes volt az idő! 
Hihi, bocsi, valóban furán fogalmaztam, mert a fenti órát nem állítottuk át, és azon 3 óra volt látható emiatt, de tulajdonképpen már 4 óra volt a helyes! Igen, ha időben átállítottuk volna akkor az is jól mutatta volna az időt... A lenti órák már be voltak állítva, este visszaállítottuk az órát idelent! 
Ilona!
Csodás krizantém csokorral jöttél délután! 
Tehát már pihenős nap volt ma nálatok! Ugye milyen jó még az ilyen szép idő! A ruháknak is jó volt odakint száradni! 
Igen, együtt voltunk, de utazósan, ahogy már írtam is...
Az óra átállítását én sem szeretem, jó lenne, ha már abbahagynák ezt a változtatásokat... nehéz utána visszaszokni...
Most lett vége a filmnek, amit írtam, valamikor régen már láttuk, de csak részletekre emlékeztünk, ezért is néztük meg ma délután újra...
De most már a vacsorán is túl vagyunk, csak pihenünk mi is... Holnap pedig a reggeli után itt is kimegyünk együtt a temetőbe, és mécseseket is gyújtunk...