18,938 2021-10-15 19:26:37
Válasz: Társalgás
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
18,939 2021-10-16 06:31:13
Sziasztok! Már szombat van. Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Tegnap is igyekeztünk este lepihenni... Aztán éjjel megint sokat voltam fent...
Most is hűvös a reggel. Csak 3. fok van odakint... Még elég sötét van, de már nem bírtam tovább az ágyban maradni... Már azért lassan majd kivilágosodik, persze azért lesz napközben egy kis felmelegedés, és 16 fok is várható.
Ma főzni nem kell... Tegnapról maradt bőven mindenből hármunknak.
A kávénkat megittuk már a férjemmel.
Hozom későbbre is:
18,940 2021-10-16 19:13:22 Utoljára sz.icus szerkesztette (2021-10-16 19:18:55)
Sziasztok!

Margitka!
Ide értem estére! Köszi a reggeli kávét! Délután 3 órára lettünk készen a lekvárral. Örültünk lett szépen belőle. Nagyon finom lett, nem győztem enni belőle. Igaz sokat dolgoztunk vele, és el is fáradtunk de megérte megcsinálni.
Éjjel nem sokat aludtunk, már nekem is megfájdult a lábam. Gyógyszert vettem be annyira fájt!
Annyira kjcsi lett a betű a fórumon alig látom! Hogy kell beállítani,mert nem tudjuk. Máshol nagyobbak a betűk, csak itt a fórumon lett kicsi!
Ennyi lekvárom lett, van benne egy üveg 1.7 és egy 2 literes a többi egyforma, azt nem tudom zöldborsós üveg, talán 6.7 dl?
Nagyon nem látom a betűket!!
18,941 2021-10-16 19:39:39 Utoljára Lia szerkesztette (2021-10-16 20:14:54)
Sziasztok.
Én is most értem ide, mindig volt munka, gyorsan elment a a mai nap is.
Margitka.
A reggelek hűvösek, de nap közben szépen sütött a nap, szép idő volt. Ma én sem főztem, de holnap már kell valamit készíteni amiből hétfőre is marad.
Nagyon aranyos kis videókat hoztál tegnap este.
Ilona.
Szépen lett lekvárotok, volt munka vele bőven, nem csoda ha elfáradtatok nem írtad meg miben főztétek.
Bocsi, figyelmetlen voltam, Margitka irta hogy üstben főztétejk, sőt még vettetek is hozzá, na ezzel aztán sok munkátok volt, de finom lesz nagyon. Nem csoda ha fáj a lábad,.
Én el is köszönök, pihenjetek jól.
18,942 2021-10-16 19:50:00
Szia Ilona!
Jaj de szuper finomságot hoztál a fotón ma! Köszi, nagoyn tetzsik! Megkóstolnám! ![]()
Hú de sok időtök elment a szilvalekvár megfőzésével! De nagyon guszta lett! Finom lesz majd elővenni, és a gyerekeknek is tudsz ebből adni majd! 
Van valami a levegőben! Sajnos én is alig aludtam, nekem is kellett bevenni gyógyszert... Aztán ma alig csináltam valamit... Szerencsére ma nem kellett főzni... A férjem kitépte az uborka maradványát, a zöldbabot, a paradicsom nagy részét, paprikát.. Én behoztam egy tállal még paprikát és szedtem egy kis bazsalikomlevelet, azt megmostam, és elraktam neylon zacsiba a fagyasztóba.
Ti milyen böngészővel nézitek a fórumot? 
18,943 2021-10-16 19:54:16
Szia Lia!
Míg én írogattam Ilonjának, Te megelőztél a fórumba! 
Azt nem is írtam Ilonának, a férjem be is robizta a kertet, ahol üres lett... Délelőtt jó sokat dolgozott...
Mi is jókat derültünk tegnap este a videókon! ![]()
Köszi az esti elköszönő képet, igazán kedves szöveg van rajta! 
Ilona tegnap írta, hogy üstben főzik a lekvárt, az első fotóján látni is! ![]()
18,944 2021-10-16 20:01:59
Most már én is követelm Liát, elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
18,945 2021-10-16 20:18:47
Margitka.
Köszi hogy figyelmeztettél, nem vettem észre Ilona mit irt tegnap.
Ügyes a férjed, ti is kihasználtátok a szép időt. Mi szőlőt raktunk a fagyasztóba, gyümölcs levesbe finom lesz.
Én chromot használok .
18,946 2021-10-17 08:03:44
Sziasztok! Már vasárnap van. Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Emlékszem rá, hogy Ti tavaly is tettetek el szőlőt a fagyóba. Én még nem próbáltam. A gyümölcslevesbe én almát meggyet rakok főleg, meg ami épp van itthon... de szőlővel még nem próbálkoztam, én azt frissen szeretem enni... de érdekes lehet. ![]()
Nekem is fent van a Chrome, és a Mozilla Firefox, Opera is a gépen, de most épp a Vivaldit használom.. bár ez mostanában nem mindig működik jól, de nagyon hozzászoktatott a fiam.. persze, időnként átváltok a Chomra én is. A betűméreteket a fiam szokta beállítani. A Vivaldiban, meg jobbra alul van egy csuszka, azon könnyű állítani a méreteket.
Tegnap este is igyekeztem gyorsan lefürödni, és az ágyba bújni.... éjjel azért nézegettem párszor az órát, reggel el is aludtunk... 7 óra előtt ébredtünk csak...
Most is hűvös a reggel. Csak 1 fok van... Kivilágosodott. De azért lesz napközben egy kis felmelegedés ma is, és 14 fok is várható.
Ma főzni kell... Húsleves lesz.... és csirkemellet készül majd és gombával valami...
A kávénkat megittuk már a férjemmel.
Hozom későbbre is:
18,947 2021-10-17 10:03:07
A legegyszerűbb a betűk méretét a billentyűzet segítségével átállítani:
A billentyűzeten a Ctrl lenyomásával és a + gomb többszöri nyomogatásával nagyobbodnak a betűk. A - al viszont kisebbek lesznek.
Ez minden böngészőben működik!
18,948 2021-10-17 10:07:14
Kata!
Sajnos a paprika nevét nem tudom megmondani. Már vagy 10 éve úgy kaptam a magot Győzőtől, régi fórumozónk volt. Azóta mindig a saját magját vetjük el. Bőtermő, és nem kényes! ![]()