Sziasztok!
Szép estét kívánok!

Most értünk haza megint! Már három napja minden nap vidékre kell mennünk. Tegnap az összes bútort elvitték, kiürült a ház. Sajnos most ezt is meg kell csinálni, és a festés is elkészül lassan, Ezért nem volt időm napközben.
Hiába is szerettem volna jönni, a kábel tv nem működik más veszi át és csak reggel van kb. 8 óráig mert szerelik át az egész rendszert.
Már nagyon elfáradtunk, a szememet sem szeretném erőltetni mert nem tesz jót. Így is keveset tudok pihenni, ma fát hoztunk haza kétszer fordultunk utánfutóval. Szegény férjem is jól be van fogva ő pakolta fel és le is, mert én nem tudok segíteni neki.
Látom, hogy nagyon sok finomságok készültek!
Margitka!
Nagyon boldog születésnapot kívánok a fiadnak!.Szép lett a torta és gondolom mandula krémmel készült, ami nagyon finom lehet! Guszta a sós is, szívesen vennék belőle most!
Jobbulást kívánok a fiadéknak, remélem már jobban vannak és tudtok ünnepelni a családdal együtt!
Lia!
Nagyon szép lett a kenyérkéd! Finomat főztél én is másodszor főztem káposztát, annyira kapós lett. A füstölt hús nélkül nem is főzök, mert annyira jó ízt ad neki! Ha nem kapok, akkor szalonnát teszek bele, az íze miatt!
A férjednek jobbulást kívánok!