Válasz: Társalgás
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,568 1,569 1,570 1,571 1,572 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Este már korábban sötétedik, ezért sem maradunk sokáig fent... Próbálunk korábban lepihenni, és éjjel lehetőleg többet aludni... Aztán éjjel 1 órakor egy hanggal jelzett a mobilom, hogy le fog merülni. Akkor megkerestem a töltőt, és ráraktam... na egy kis ideig nem is bírtam visszaaludni, de aztán olyan jól sikerült, hogy negyed 7-kor arra ébredtem, hogy lent zörög a fiam, indulni készült a pesti vonathoz...
Nálunk ma reggel sincsen hideg, most néztem meg a konyhaablaknál, odakint 13 fok van. Aztán majd még 21 fok is lehet majd napközben... Már a szél is megmozdult, főleg a fák tetején mozgatja az ágakat...
Ma már kell főzni, de csak másodikat... Tészta lesz valamilyen gombás szósszal.. tegnap már vettünk délután szép gombát hozzá....
A kávénkat megittuk már a férjemmel együtt.
Hozom későbbre is:
Sziasztok.
Ma is nyugis napunk volt aránylag, munka után voltunk az új rendelőbe, tervezzük mi hol legyen.
Margitka!
Köszi a reggeli kávét, ittunk kettőt, kellett is. Hoztam haza válogatni valót a szekrényemből, lassacskán elkészülünk vele. Itt volt egy kicsi eső délelőtt, eléggé be van borulva egész nap.
Ilonára sokat gondok én is, reméljük minden rendben volt.
Szia Lia!
Jaj de nagyon izgalmas lehet ez a tervezgetés az új hellyel! 
Itt is egész nap be van borulva, de eddig megúsztuk az esőt. Ennek örülünk is, mert ma végre meghozták a fiam házához a bejárati ajtót és a nappali ajtaját is... most már zárható a ház! A férjem épp ott dolgozik, mindig talál munkát. ![]()
Közben meg egymás után jönnek a telefonos egyeztetések...
Én meg leszedtem a még pirosodó paradicsomokat, és a körasztalon elhelyeztem kint... bár most nem süt oda a nap, de jó helyen vannak... Aztán kiszedtem a száraz dunsztból a 3 főzés paradicsomlét, feldátumoztam, és felraktam a polcra a spejzba:
Kíváncsi leszek, hogy mikor tud majd jelentkezni Ilona, nagyon remélem, hogy hamar rendben lesz majd a szeme!
Sziasztok!

Margitka! Lia!
Szerencsésen túl vagyok a műtéten. Minden jól sikerült, eddig nem volt netünk azért nem jelentkeztem. Ma hozott haza a férjem, sokat pihenek, emelni nem lehet, és lehajolni sem. Szerdán kell visszamennem. Jól látok most már a másik szemem homályos. Az is sorra kerül, majd a jövőhéten mondja meg mikor lehet műteni. Most még nem nagyon tudok olvasni, nem szabad erőltetni.
Meg volt a szülinap is, sütöttem főztem, sok dolgom volt de készen lettem mindennel. Készült három torta, 31 töltött káposzta, Stefánia szelet, franciasaláta, sült csirkecomb. Jól érezték magukat a gyerekek, unokák. Majd hozom a képeket.
Most már megyek mert nem jó még írni. Sok puszi Mindenkinek!
Szia Ilona!
Csodás őszi képet hoztál nekünk! Erre nem is számítottam. 
Nagyon örülök, hogy sikeresen túl estél a műtéten! Nagyon vigyázz Magadra, hogy majd 1 hét múlva mindent rendben találjanak a kontrollon! A szemedet most tényleg nem szabad erőltetni! 
Atya ég, 3 tortát is készítettél!?! Na és még a sok többi finomság is! Akkor el is hiszem, hogy nagyon jól érezte magát mindenki! ![]()
Én most már el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Este ismét korábban lefürödtünk, de utána még néztük a tévét... Aztán éjjel elég sokat voltunk fenn, az eső is sokat esett, hallottuk... el is aludtunk, és negyed 8-kor ébredtünk csak fel...
Nálunk ma reggel odakint ismét 13 fok van. Aztán csak 15 fok lehet majd napközben... még most is esik...
Ma főzni kell ma, de csak levest...
Hozom későbbre is:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kivánok én is.
Ilona.
Örülök hogy szerencsésen túl vagy a műtéten, pihenj sokat, vigyázz magadra.
Margitka.
Itt esik szinte egész délelőtt az eső, elmentünk vásárolni, talán jövő hét végén kész lesz a fürdőszoba szekrény a fogantyúkat vettük meg.
Olvasom hogy nálatok is szépen haladnak a munkával.
Gyűlik a télire való is, szépen.
Szia Lia!
Mára nagyon elromlott az idő folyamatosan esik... semmi szünet. Mi is szerettünk volna elmenni ma vásárolni, de folyamatos a telefonos egyeztetés... Talán majd délután valamikor itt helyben megvesszük a legfontosabbakat... Aztán később délután még jön a villanyszerelő is... hétfőtől itt akarnak dolgozni, remélem, hogy el is készülnek majd a hátralévő munkákkal.
Akkor nálatok is szépen halad a fürdőszoba elkészítése. Drukkolok, hogy a jövő hétvégén már ünnepelhessétek! ![]()
Kukucs...
Délután azért sikerült eljutni a városba, volt pár dolog, amit el kellett intézni... Aztán a megbeszélésén is túl vannak a fiamék, reméljük, hogy a jövő héten a munka is folytatódik, és el is készülhet.
Én a konyhában piskótákat sütöttem, majd holnap megtöltöm krémmel. De ma már csak pihenni akarunk...
Meg a tévét nézzük már este mindannyian. Meg is kezdjük a fürdést...
Elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Este igyekeztünk korábban lefürödni, és elég sokáig a tévé mellett maradtunk, persze már a hálószobában, és az ágyból néztük, míg nagyon el nem álmosodtunk...
Majd éjjel megébredtünk, hogy eléggé lehűlt a levegő, mivel tárva hagytuk az egyik ablakot... akkor bukóra állítottuk, és elaludtunk. De ma sokáig nem lustizunk, hiszen 8 órára megint jönnek a házhoz, mivel ma hozzák a laminált lapokat...
Nálunk ma reggel odakint 10 fok van. Aztán majd 19 fokig emelkedhet majd napközben...
Ma főzni gulyáslevest fogunk 2 napra. Még kifliért átlépek, mert pupácska az óhaj a fiúknak... Majd délután meg a befejezem a tortát szombatra, krémet készítek és megtöltöm. Aztán majd meglátom, hogy mire jut erőm... Eső nem várható az előrejelzések szerint, ez jó is lenne! ![]()
Hozom későbbre is:
Lapok Previous 1 … 1,568 1,569 1,570 1,571 1,572 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás