Szia Lia!
Az jó, ha nem kellett főznöd. Remélem, hogy akkor szépen haladtál a benti munkákkal. Na és sok maradt hátra még? 
Ami a tömeget illeti, bizony szerintünk is kerülni, mellőzni kell még jó ideig... aztán majd csak javul a helyzet... remélhetőleg! 
Örülök, ha már jól vagy, akkor azért ez a hétvége most jól jött, jó volt az a pénteki időpont az oltás napjának! 
Én még várok egy hetet, de utána regizek majd a 3-ra... Mivel a jövő hét végén vendégeink lesznek, egyelőre mellőzöm ezt...
Hétfőn újra jön a glettelő, folytatja a munkákat, és az ablakoknál is a palettákat elrendezi majd az a mester, aki az álmennyezetet is csinálta. Ő is telefonált, hogy jön hétfőn. A férjem meg is hozatta még hozzá amit kellett... Na és a villanyszerelő is hétfőre ígérte, hogy ideér.. ha nem jön reggel, akkor rá kell telefonálni...
Mi ebéd után jót pihentünk odakint az árnyékban a napozóágyakon. Most jöttünk be. Nagyon finom lett ma is minden. Mégsem kellett céklát kiszedni a kertben, mert a férjem beelőzött, és készített franciasalátát! Isteni finom volt a bulgurhoz és a rántott húshoz... a camembert pedig grillezve lett, és a férjem a fügelekvárból rakott rá, hát isteni lett vele! Le is fotóztam a tányéromat, mielőtt hozzáláttam befalni!