Hétfő van újra... Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Ilona!
Jó volt most reggel olvasni. Igazán büszkék lehettek magatokra, hogy ennyi munkát egy hét alatt elvégeztetek! Örülhettek majd a szép eredménynek! Várom majd a fotóidat! Most az idő is nagyon kedvező az ilyen munkákra!
.. De akkor azért még maradt tennivaló... Hozzánk majd ma jön a délelőtt folyamán a glettelő... persze a férjem már kint szorgoskodik a háznál...
Bizony nekünk is mozgalmas volt a hétvégénk, csak egy kis gyerek volt itt, de az aztán olyan nyüzsgő, érdeklődő, hogy én még ilyent nem is láttam. Minden érdekli. Még a napozóágyakat is összehajtogatta, megnézte, hogyan kell összeállítani, és meg is csinálta! Minden érdekelte. Nekem az tetszett nagyon, amikor az ajtóval is játszott, úgy csukta be lassan, ahogy Pesten a metrók záródnak, és közben mondta, hogy bi, bi bi, bi, addig, míg be nem záródtak. Tényleg minden szerelhető, mozgatható dolog érdekelte. Nekem élmény volt ez a gyerek!
... 3 éve voltak nálunk, akkor még mászott a teraszon, a nappaliban, már akkor is örökmozgó volt! 
Lia!
Gondolom, hogy Ti is elfáradtatok, de szép lehet már a fürdőtök! ... De persze munka még van nálatok is rendesen, igaz?
Este megvártam, míg Gábor lejelentkezett, hogy otthon vannak már, mert Bogi meg a hétvégén a bátyjával utazott haza Bajára segíteni, és tegnap késő délután Pesten találkoztak, és már együtt mentek haza...
Éjjel hamar el is aludtam most, nem kellett ringatni...
Természetesen Fecó ma reggel már negyed 7-kor elindult a vonathoz, Ő is Pesten van már...
Most itt csak 9 fok van, eléggé hűvös, de majd ma is melegszik, mint tegnap, és 24 fokra is számíthatunk napközben... Eső nem várható mára sem, szép idő lesz megint. Ennek örülök, mert munka kint és bent is akad bőven...
Szerencsére jó sokat főztem a hétvégére, ma nem kell semmit se készíteni, mert bőven maradt... még a dinnyéből is.
A kávénkat már meg is ittuk ketten.
Hozom későbbre is: