Válasz: Társalgás
Nahát,hogy még korcsolyázni is tudsz Margitka!Ezt sem tudtam eddig!Nagyon ügyes vagy!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Nahát,hogy még korcsolyázni is tudsz Margitka!Ezt sem tudtam eddig!Nagyon ügyes vagy!
Ancsa!
Na azért olyan nagy spiller nem vagyok ám! ... Csak úgy elcsúszkálok... 
Sziasztok!
Csak bekukkantok egy kicsit!

Tegnap este megjöttek a fiamék, a gyerek ittmaradt, majd jönnek érte öt óra felé. Megkezdőtött a vizsga Debrecenben ott vannak.
Margitka! Szép programban volt részetek! Ügyes vagy, jól nézel ki. Biztosan jól is éreztétek Magatokat!
Majd később még benézek!
Szia Ilona!
Akkor most is kiunokázhattátok Magatokat!
Talán lassan oda is értek már a fiadék! ... Ma el is viszik a kicsit? 
Köszi, de már évek óta nem is koriztunk, ezért ma tényleg klassz élményben volt részünk. 

Én elköszönök mára,egy kis fűszeres ,forralt borral,mert hideg lesz az éjszaka,a szüleim bevitték a kutyát a lakásba aludni.Mi megvacsiztunk,most már megyek lezuhanyozni és alvás,mig fel nem vernek a macskák.Jó éjt,szép álmokat!
Margitka!
Hú de jó volt Nektek,nekem még nem is volt korcsolya a lábamon.
Halihó kislányok!
Ejha Margitka! Jó kis hűs programotok volt. Valamikor gyerek koromban voltam kint annó még Debrecenben a Vekkeri tónál, ott korcsolyázgattam , illetve próbálkoztam vele. Azóta se kerültem még a közelébe sem. Daniék idén is elmentek Szarvasra, ott van rendes jégpálya, ő is esik bukik, mégis élvezi. Azt hiszem én már nem tudnám ezt értékelni.
Ancsa!
De nagyon finom forralt borral köszöntél el! Ettől aztán remélhetőleg aludni is leshet. Szép álmokat, jó pihenést éjszakára! 
Lia!
Tulajdonképpen nekem sem volt sokat korcsolya a lábamon... főleg az utóbbi időben nem voltak olyan hidegek, hogy a természetes vizek hosszabb időre befagyjanak... Mű jeges korcsolyázási lehetőség pedig itt a környékben nincsen... de ma nagyon jó volt a tónál! ![]()
Klári!
De a fiatalok látod azért vágyakoznak erre is, és elmennek szórakozni... ![]()
Eddig filmet néztünk, és még akarunk egy másikat is nézni. Most már én elköszönök. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt,itt a kávéééé!
Jól aludtunk,jók voltak a cicák,ma csirkét készitek kinai édes-savanyú szósszal,már olyan rég nem volt ,megkivántuk és azt hiszem fánkot is sütök...A palacsintából már a fele van csak,ma nagyon szépen lehetett szeletelni,szépen látszottak a csíkok benne.Csomagoltam a szülőknek.
Most iszogatom a kávém,a csirkemellet már kivettem,aztán ha virrad hozzáfogok!
Puszi!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is!
Ancsa!
Köszi a finom kávét!
... Itt nagyon hideg lett mostanra... A férjem 6 órakor lejött az emeletről, és rákapcsolta a konvektorokat magasabb fokozatra, mert éjszakára mindig levesszük őrlángra... Vártunk egy fél órát, most már egyre melegebb van idelent is... De kint -19 fokot látok a konyhaablakból kinézve a hőmérőre. Na csak ideért a még hidegebb idő! Most aztán csak nagyon jól felöltözve lehet kimenni a házból!
Finomat főzöl, és még sütni is fogsz! ![]()
Vasárnap lévén itt húsleves lesz, és másodiknak rántott karaj és csirkemell lesz. A levest már fel is tettem... ráér jó kis lángon főni...
Akkor most már én is megiszom a kávémat, már illatozik az alsó szint tőle.... 
Halihó mindenkinek!
Itt is fagyos a hangulat kint. Azt hiszem számolja a napokat az egész ország péntekig. A gázszolgáltató, és a tüzép , valamint a lakosság is. Ki a haszon miatt, ki meg a kiadás miatt. Ezt már remélem egy poloska se éli túl.
Nálam is húsleves fog főni, meg vietnámi disznó combja sütőben sülve. Hozzá meg krumpli püré. Befőtt meg van készleten hozzá néhány üveg.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás