Válasz: Társalgás
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,550 1,551 1,552 1,553 1,554 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Az elmúlt éjjel is megébredtem párszor, aztán 5 óra után ma már nem is tudtam tovább aludni... Elkezdődött egy újabb hét.... Bár hideg nincsen, hiszen 20 fok van nálunk már, de jól be van borulva. Délutánra viszont csak 23 fok lehet... Eső egy kevés már várható is...
Ebédünk maradt bőven, így nem kell főzni. Lehet mással foglalkozni. Mindjárt felmegyek és bepakolok a mosógépbe, mert mosni az bizony kell... A teraszra mindenképpen ki tudok majd teregetni.
A reggeli kávét megittuk már a férjemmel.
Hozom későbbre is:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kivánok én is.
Margitka.
Köszi a kávét, szerencsére én ma jól aludtam, igaz fáradt is voltam. Lehűlt a levegő itt is, most örülünk hogy tegnap megcsinálrunk mindent. Ma ebédre milánóit főzök. Leviék nagyon élvezték a tegnapi napot, jó fáradtan értek haza. Itt is elkezdődött a vissza számlálás, vasárnap már mennek vissza.
Ügyes Bogi hogy besegít a konyhában neked, így ő is tanul, nekünk is jó volt mikor fiatalon volt kitől tanulni.
Szia Lia!
Ma nekünk jólesik egy kicsit lazább nap. Bár már a háznál ismét beindult reggeltől a mozgás... Megérkeztek az álmennyezet szerelők az anyagokkal, és a héten szeretnék elvégezni a munkát... reméljük, hogy megy majd rendesen a munka... az anyagot is meghozták ma hozzá. ![]()
Itt is eléggé borongós, és néztem az előrejelzésben a radarképeket, közeledik az eső... Így szerintem jól is tettem, hogy a teraszra teregettem ki a kimosott ruhákat.. A szél is mozog már rendesen, tudnak ott is száradni. Na és ha el kezdene esni, nem kell az udvaron kapkodni a leszedéssel...
Nagyon finom ebéd készül ma is nálatok! ... Leviéknek ismét sok szép élménye lesz a nyárról, amit itt tölthettek! Jaj, de nagyon gyorsan megy az idő... Még nagyon szép napokat kívánok Nektek együtt! 
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét, Itt éjjel esett az eső, most is csepereg egy kicsit. A gépem itt is dolgozott még a második adag is készen van, megyek teregetni a teraszra én is.
A gyerek a másik mamához ment, mert ma találkoznak a gyerekek utoljára, aztán ki tudja mikor látják egymást.
Akkor megkezdődött a munka a háznál megint.A benti munka mehet nem számít ha esik az eső.
Ügyesek voltatok ennyi sok finomságból lehet válogatni! Volt is segítséged hozzá, Ő is ügyes nagyon, sokat segít, tanul is közben! Mi is így voltunk ezzel!
Lia!
Jaj de jó. hogy készen vagytok mindennel, ha jó idő lesz akkor mi is eltesszük, utána fogunk a nagy munkához. A gyereket pénteken mi visszük haza, holnap a nászasszony megy segíteni. Változott a terv.
Akkor sikerült keríteni kőművest, nagy munka lesz nálatok is akkor!
Szia Ilona!
Köszi a mai csodás csokort is! Nagyon szívmelegítő, jólesik ránézni ebben a mai borongós, szomorkásnak látszó időben... 
Én most néztem ki a postaládához, itt is volt pár csepp eső, de még a bokrok mellett és a fák alatt is teljesen száraz a kő... Megnéztem a hőmérőt, 20 fok van reggel óta, semmit sem változott, csak a szél miatt érezni hidegebbnek a levegőt... 
Az előbb már le is szedtem a ruhákat a teraszon a szárítókötelekről.
Na akkor Ti is ketten maradtatok ma otthon. Az jó, ha a gyerekek szeretnek együtt lenni. Ma estére vissza is megy hozzátok? 
Szia Margitka!
Itt egész délután csepereg az eső. A ruhák a teraszon száradnak nem sikerült megszáradni.
A gyerekek 4 óra után jöttek ide a férjemnek mennie kellett értük. Itt szerettek volna lenni, vagy egy fél órája mentek el,de az unokánk jött haza a másik mamától. Aztán Borát is vitték haza már nem találkoznak a gyerekek, szerdán reggel 7.50 száll fel a gépük és 12.5 órára érkeznek meg, helyi idő szerint.
Most már mi is csak tv-t nézünk és pihenünk.
További szép estét kívánok és jó pihenést!
Ilona!
Na akkor ma is unokázhattatok még!
... További szép estét Nektek is! 
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Már kedd van! Az elmúlt éjjel megint megébredtem párszor, de szerencsére mindig hamar visszaaludtam... Jelenleg 12 fok van nálunk, be van borulva most is. De erőlködik a nap is az ég alján, már látom a fényét! Délutánra viszont 25 fok lehet... Eső nem várható... ma ne is legyen, mert a kertben lenne dolgom...
Ebédünk maradt még mára, így nem kell főzni. Még 2 szelet krémes is van nasizni. ![]()
A reggeli kávét megittuk már.

Hozom későbbre is:
Kukucs...
Látom, hogy mindenki elfoglalt volt ma, ahogy mi is... Volt elintézni valóm a városban is délelőtt. Aztán leszedtük a paradicsomot ma is. Így megint tele lett a hársfa alatti körasztal... Holnap be is főzzük paradicsomlének.
Természetesen ebéd után ma is sorozatnézés és pihenés volt beiktatva... ez mindig jól esik. Aztán délután már szebb idő is lett. Találtam még egy kisebb tál uborkát is, a nagyokat már eldobtam... De még a zöldbabot is leszedtem, azt most raktam el a fagyóba. Ebből is lesz majd jó kis leves, vagy, amit épp akarunk:
Ilona!
Ti tegnap délután vittétek haza a gyereket, most visszaolvastam... gondolom, hogy kellemesen telt a mai napotok is ott együtt. Szerencsés hazautat majd! 

Lia!
Használjátok ki még ezt a pár napot együtt Leviékkel! Aztán majd lesz sok szép emléketek, amire visszaemlékezhettek, míg nem találkozhattok! 

Sziasztok!
Margitka!
Csak ide értem én is estére! A terv úgy volt, hogy megyünk az unokával haza, de változott. Ma a nászasszony ment hozzájuk ő segít, mi maradtunk, majd pénteken este megyünk, szombaton mi segítünk.
Ma medencével foglalkoztunk, de nem tudtuk eltenni. A víz le van engedve, de már nem tudtuk kitakarítani, mert délután rájött az eső. Még most is nagyon csúnya felhők vannak, még lesz eső megint. Remélem majd holnap a helyére kerül, lesz annyi meleg, hogy ki tudjon száradni! Inkább mi is nekifogtunk volna vasárnap, meg is lett volna.
A kertben Ti is sokat dolgoztatok, betakarítások vannak ott is?
Délelőtt hívott a doktornő, mehetünk a harmadik oltásra csütörtökön 12 órára, a Pfizer vakcinát kapjuk.
Lia!
Jól jártatok, hogy sikerült a medencét eltenni! Itt nagyon hideg lett és fúj a szél is.
Lapok Previous 1 … 1,550 1,551 1,552 1,553 1,554 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás