Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka! Lia! Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntést!
Margitka!
Én is nehezen aludtam el be is vettem egy altatót. Ügyesek voltatok a bevásárlással. Mi is voltunk a megrendelt festék ma jött meg. Vettünk dinnyéket sárga és görögdinnyét, jó édes mindkettő.
Aztán jó sok telefonom volt délelőtt el is ment az idő gyorsan. Nem tudom mi van, de most több ismerős is telefonon köszöntött, nem levelet írtak.
Már holnap mennek a gyerekek, ez nagyon jó szép hétvége lesz együtt a családdal! Minket is hívtak a gyerekek 20.-án lesz Kecskeméten a nagy repülőnap, de nincs kedvünk menni. Ha csak még meg nem gondolja a férjem magát. Leviék is mennek a gyerekkel mert érdekli, állítólag nagy gépek lesznek még ilyen nem volt. A menyem nővére ott dolgozik és így tudják.
Lia!
Akkor megint együtt lesztek egy kicsit az unokákkal! Itt is csendes lett a ház. Már minden éven csak halasztottuk a parketta csiszolását, most már nincs tovább, ennek meg kell lenni. Előtte meg ki kell festenünk, mert utána már nem szeretném a festést csinálni, ha szép lesz a parketta. Aztán megy sorban minden a fenyő ajtókat is át kellene legalább egyszer kenni lazúrral.
Na meg erősen úgy néz ki, hogy kibontjuk a falat az étkező és a kis szoba között. Lesz egy nagy étkező és nappali egyben.