Sziasztok!

Margitka!
Köszi a finom kávét! Még most főzzük majd a másodikat, az ebéd utánit. A férjem lepihent egy kicsit, a gyerek a kötelező olvasmányt olvassa van még két fejezet.
Aranyos vagy, hogy aggódsz a műtét miatt, köszönöm szépen, de holnap megyek 8.30-ra!
Tegnap előtt itt is nagy vihar volt az éjjel. Dörgött, nagyokat villámlott. Nem tudtam aludni, a gyerek érdekes most nem ébredt fel.
Sikerült elmenni a fodrászhoz is tegnap a gyereket is elvittem. 11 órára itthon is voltunk, a férjem addig kitalálta menjünk el Aggtelekre a barlangba a gyerekkel. Még nem voltunk vele. Olyan gyorsan volt a döntés, be sem tudtam jelentkezni. Estére értünk haza tetszett neki nagyon, még hegyet is másztunk kimentünk a tetejére a kilátóhoz.
Már nagyon régen voltunk de meg is látszott rajtunk, mert nem bírtunk, többször megálltunk pihenni, nagy volt a meleg is.
Most sok évet kihagytunk, meg is látszik, nem bírunk. Beszéltük, hogy többet kellene menni.
Este nem kellett egyikünket sem altatni!
Gyönyörű a piros ribizli, szeretem nagyon. Milyen szép nagy szemű, kaptam feketét én is fagyra tettem.
Meleg van kint nagyon, jó a hűvösbe a hársfa alatt pihenni.
Köszi a kóstolót, vettem belőle! Itt is most dinnye és alma van itthon. Ugye milyen jó emlékezni ezekre a szép időkre! Nagyon régen volt és hamar elrepült. Nekünk 51 éve, hogy megismertük egymást.
Lia!
Köszi, hogy Te is drukkolsz, remélem minden rendben lesz! Aranyosak a gyerekek együtt, és milyen nagyok már! Annyira jó így együtt látni őket!
Jó sok lépcsőt másztatok meg, ügyesek vagytok! Nem volt izomláz?