Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka! Lia! Köszönöm az unokám névnapi köszöntését! Át is adtam Neki, nagyon örült neki!
Margitka!
Már jobban vagyok, jól is esett a pihenés egy kicsit. Valóban nem tudom mi okozta ezt nálam.
Nagyon ügyesek vagytok, megont ennyi sok paradicsomlét raktatok el télire. Nagy munka volt vele! Aztán még palacsintát is sütöttetek.
Ma húslevest főztem két tyúkból, mert itthon voltak Levente fiamék. Pakoltam is nekik bőven, aztán Stefánia szelet volt még mellé. Nagyon finomra sikerült egy rudat el is vittek ebből is.
Dinnyénk van délutánra nassolni való, egy kis süti is jó volna, de nem volt kedvem sütni, van itthon bolti ha kell.
Ti kéritek a harmadik oltást, Már nekünk szóltak mert mi a kínait kaptuk. Még várunk egy kicsit, előtte a szememet kell rendbe tenni, most az fontosabb!
Lia!
Örülök, hogy az unoka jobban van. Remélem a férjednek is jobb már a vérnyomása. Én most fogok még délutáni kávét főzni még nem ittunk.
Jó üdülést Nektek, érezzétek nagyon jól Magatokat a gyerekekkel! Ti a harmadik oltást kaptátok? Nem volt semmi gond vele?