Sziasztok!

Margitka!
Olvasom, hogy tegnap mindenkinek ügyintézése volt. Remélem, sikerült mindent elintézni. Nekünk is az volt, jó hosszú volt a nap.
Csanyiki nyári táborba vittük az unokát. Kapta a keresztanyjától, csak nem akart náluk aludni. Így visszük minden reggel hozzájuk és a lányával mennek együtt egy hétig. Megoldottuk inkább visszük ez nem probléma. Korán kelünk 6 órakor, 8 órára mennek és délután 4 óra után jönnek. Van sétalovaglás, erdőjárás, jó volt eddig azt mondták.
Aztán közben mi is elintéztük a dolgunkat. Később mentünk a gyerekért volt 9 óra mikor otthop voltunk. Még fürdés, stb. így későn kerültünk az ágyba, de el is aludtunk hamar.
Ma meg körzet takarítás volt, a férjem lepihent de én is olyan álmos lettem, lehet, hogy pihenek egy kicsit. Már hamar elfáradok.
A fodrászhoz is mennem kellene, de valahogy nincs kedvem, pedig megnőtt a hajam, ebben a melegben nem kellemes a hosszú haj.
Főztem kukoricát, majd hozok képet. Vettünk telefont mindkettőnknek, és azzal gyakorolunk. Meg kell szokni, de már a régi nem volt jó. A férjem le is ejtette, és eltört a teteje, de nem éri meg újat venni rá, azt mondták.
Van gyümölcs levesünk, aztán lencsefőzeléket főztem sertéspörkölttel. Vettünk görögdinnyét, de nem valami jó,
Lia!
Tegnap nekem is fejfájásom volt, olyan volt itt az idő, nagyon változatos. Én erre fogom, meg az ügy intézésre. Remélem jól vagy. Holnap sikeresen megérkeznek majd a fiadék legyen nagyon szép napotok együtt!