Sziasztok!

Margitka!
Tegnap nagyon guszta rizsfelfújtat készítettél! Látni rajta, hogy nagyon finom lett! Itt is régen volt. Ügyesen bevásároltatok. Itt is van görögdinnye, betettük a hűtőbe. Most eddig ez a legjobb jó édes. Sárgát most nem vettünk, mert nem volt jó a múltkor. Pedig nagyon szeretem azt is.
Jó meleg van megint, most pihenünk egy kicsit, majd megyünk fürdeni.
A gyerekek jelentkezését várom, tegnap hazamentek az üdülésből. A fiam és az unokám nem érezték jól magukat. Hévízen voltak, de tegnap hányt a gyerek, folyik az orra. A fiamnak fájt a torka, mindenütt állandóan ment a léggondi, arra gyanítanak. Most mennek az orvoshoz, kíváncsi leszek mint mond. Lehet, hogy a gyerek elkapta az apjától, vagy összeszedtek valamit.
Ja és még a gyereknek láza is volt igaz nem volt nagyon magas, de nem kellett adni lázcsillapítót.
Én délelőtt a konyhaszekrényt takarítottam kívülről, meg átmostam a csempét. Elég is volt , még jó hogy nem kellett főznöm ma. Majd délutánra kis lecsót készítek, nagyon szeretjük.
A leletem nagyon jó lett, mindegyik azt mondta a dok.nő, hogy csak így tovább! Leadtam majdnem 7 kg. Sokkal jobb, nem is eszek 5 óra után már csak gyümölcsöt.
Lia!
Te is várod már nagyon a fiadékat! Remélem minden rendben lesz mikor jönnek haza. Ügyesek vagytok, ha a fürdőt a fiad fogja csinálni. Borzasztó, hogy nem találni szakembereket, de még nem is válaszolnak!
Mi is így mindent még bírunk és tudjuk ketten csináljuk. Nem értünk hozzá, de mi is megnézzük, hogy kell csinálni és így fogunk hozzá! Nem dicsérem magunkat, de az meg is van csinálva.
Az ismerősünknek az udvart elcseszték, kifizetett félmillió forintot a hídra, meg egy kis járdát csináltak a kapuig, és már válik fel a beton. Borzasztóan mérges az ismerősünk.