Szia Lia!
Ugye, ha már felébredünk, akkor nagyon nehéz visszaaludni... Aranyos vagy, hogy a dolgozódból is bekukkantottál! Neked is jó munkát! 
A férjem is locsolással kezdte a reggelt... Aztán miután megreggeliztünk, én is kimentem, és leszedtem az uborkát. Ma is lett egy nagy piros tállal. Épp most mostam át. Lesz megint egy 1,5 literes üveggel télre elrakva, és salátát is készítek az ebédhez. Van még gombás hús, ahhoz pedig most főzök héjában krumplit. Leves is van, azt nem kell főzni.
Ma nem értek ide a munkások, talán valami hiányzik még, ami nem ért ide... vagy nem tudjuk.. de sok anyag van még itt, és az állásanyaguk is, előbb-utóbb megjelennek majd... Az ajtókra és az ablakokra is várni kell még sajnos... későn rendelték meg, akikkel szerződésben vagyunk... mindig van miért bosszankodni...
Én igyekszek a főzéssel... aztán ebéd után mi már csak pihenni szeretnénk... majd ha elmúlnak ezek a nagy melegek, lesz más dolgom is, de most semmibe nem fogok bele, ami nem annyira muszáj...
Na megyek, mert jelzett a gáztűzhely, megfőtt a krumpli... és átmosom még egyszer az uborkát... és rendezem...