Válasz: Társalgás
Margitka.
Örülök hogy ízlett.
Sajnos reggelre a cicánk meghalt, nagy a gyanúnk hogy megmérgezték, mert a szomszédé tegnapra halt meg.
De van jó hírem is, Leviék 4-én hajnalban jönnek.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,526 1,527 1,528 1,529 1,530 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margitka.
Örülök hogy ízlett.
Sajnos reggelre a cicánk meghalt, nagy a gyanúnk hogy megmérgezték, mert a szomszédé tegnapra halt meg.
De van jó hírem is, Leviék 4-én hajnalban jönnek.
Lia!
Na közben kimentem a kertbe a fiamhoz, és volt egy hatalmas villámlás, és 1 másodperc után egy még hatalmasabb dörrenés is! Hát úgy úgy megijedtem! Elkaptam a fiam kezét, megszorítottam, és rohantam is be utána... Aztán jött az eső.. már nem száraz a hársfa alatt... De már csillapodik is az eső... Ki is kapcsoltam egy időre a gépet... de már nyugi is van... azért még tartunk a további vihartól, mert ide este 7-ig jelzik a neten ... azért azt jó lenne megúszni...
Jaj, nagyon sajnálom a cicákat! Sajnos vannak gonosz emberek... ![]()
Örülök viszont a jó hírnek! Hú de nagyon várjátok már azt a találkozást, igaz! 
Már 2 órája nem esik az eső, bár felhők vannak... Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Éjjel most a foci EB döntő miatt mi nagyon sokáig fennmaradtunk... A férjem hajnali fél 1-korm kapcsolta le a tévét... Azért majd az ebéd után pihenünk, mert az jól fog esni ilyen éjszaka után... De azért a szokásos időben ma is felkeltünk...
Jelenleg 20 fok van, és 33 várható majd napközben. most még eléggé be is van borulva...
Ma nem kell főzni, szerencsére van maradék ebédre.
A kávét megittuk már.

Hozok ma is későbbre:
Sziasztok.
Jó reggel, nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a kávét, mi is most ittuk meg, készülünk reggelizni.
Aránylag jól aludtunk, mi is végig néztük a meccset.
Itt nem volt szerencsére vihar, jó nagy eső az volt, nem is tudtunk sétálni vacsora után.
El is hiszem hogy megijedtél, én is félek mikor dörög, villámlik.
Az ablakunk csoda szép erdőre néz, mutatok egy részletet.
Szia Lia!
A vihar itt sem tartott sokáig tegnap, az eső is tulajdonképpen egy jó nagy öntözésnek megfelelt. Ma még nem kell öntözni... De ha egész nap napsütés lesz, akkor lehet, hogy már holnap igen...
Nagyon szép fotót tettél be, köszi!
... Ott bizony a levegő is igazán jó, a sok fenyőtől!
Már itt is elkészült a tea és megtálaltam, mi szintén reggelizni fogunk. Jó étvágyat Nektek is! További szép napot! 
Most jöttünk fel vacsora utáni sétából, nagy jó volt.
A fürdő is jól sikerült Bogácson, holnap Szilvásváradra, Szalajka völgybe tervezzük az utat reggeli után.
Jó pihenést kívánok.
Nem sokáig tartott az enyhülés, már délutántól ismét melegedett, most is 33 fok van még az árnyékban... Kedden 0 órától csütörtök éjfélig másodfokú hőségriasztást rendeltek el... 
Fél 7-kor ért csak haza Pestről a nagy fiam.. Bosszankodott, mert a vonaton ma nem működött a légkondi... Örült, amikor az állomáson leszállhatott...
Az időjárásban félelmetes változások vannak, több helyen alakul ki már a szupercella sajnos...
Lia!
Látom, hogy előttem Te is írtál! ... Épp csak megelőztél! 
Örülök, hogy a mai napotok is jól telt el, a nyaraláshoz most jó az idő! ... Akkor holnapra is is jó utat és kellemes napot kívánok Nektek! 
Újra megnőnek a koronavírusosok számai külföldön... Szerintem itt sem ússzuk meg a következő 4. hullámot... Ez gyorsabban is terjed állítólag... félelmetes már nagyon... lehet, hogy újra kell a maszkokat hordani? ... szerintem az lesz megint....
Most már elköszönök én is... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Már a reggelünk is melegebb... 20 fok van most... és 36 is lesz majd.... még több is lehet... Brutális meleg várható... harmadfokú figyelmeztetést adtak ki! 
Mára leves van, csak töltött paprikát akarok készíteni majd ebédre.
A kávét megittuk ma is már, ahogy mindig reggel a kefir után.

Hozom későbbre is:
Lapok Previous 1 … 1,526 1,527 1,528 1,529 1,530 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás