Szervusztok!
Azut sem tudom mihez kapjak,ha hazaérek,,a levesem megromlott,pedig kinn volt a balkonon és teljesen megfagyott,ki kellett önteni,most főztem hirtelen egy köménymagos tojáslevest.Macskaetetés,elpakoltam a beszáradt ruhákat,lesöpörtem a balkonról a magokat,amit kiszórnak a cinkék,tettem frisset nekik,elmosogattam,macskawc-t kitakaritottam,most már ennem is kéne valamit.Ha tele a hasuk alszanak,reggelig sem volt gond velük.Kicsi Bitta nagyon ragaszkodó,este mikor lefekszem,jön és felfekszik a hasamra,addig kúszik,nyújtózik mig elér a feje a nyakamig,akkor nyalogatja az államat,puszil mindig ahol ér,dorombol ezerrel,ha csak teheti az ölembe mászik aludni.Már ketten várnak az ajtóban,mikor hazajövök,van nagy öröm!Azon igyekszik hogy mindig hozzámérjen,dugja a fejét e kezembe,dögölődik már nagyon szép kis formás,kerek,Poci sem nyaggatja már annyit,és ő is hagyja ,nem harapja meg karmolja Pocit,igy most már többször láttam,hogy mosdatják egymást.Poci mindig átengedi a falatot neki,ha a kicsi odaugrik...A lába is nagyon szépen begyógyult,már alig látszik ki a bőr,benőtte a szőr,jól használja,mászik,ugrik,szalad vele!
Jaj lányok,hétvégén többet leszek,de most nagyon éhes is vagyok már,ne haragudjatok,puszi és jó pihenést!