Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét, most fogom főzni az ebéd utánit. Itt is elromlott az idő, hideg szél fúj most is, de tegnap is ilyen volt. Mi is most jöttünk haza reggeltől. Elmentünk K.Barcikán voltunk a férjemnek ott volt intézni valója, Mi meg addig elmentünk a nagy játszótérre a gyerekkel. Szerencsére hamar végzett, de ott maradtunk ha már elmentünk, jól el is fáradt a gyerek.
Most csendes pihenő van gyorsan benéztem.
Nektek is nagyon szép hétvége volt, ahogy olvastam. Még hamarabb is tudtak menni a gyerekek. Nagyon szép virágot kaptál! Én is úgy vagyok vele itt sem maradnak meg a virágok. Én csak azokat szeretem, amelyik nem igényel sok vizet. Na azok szépek mind. A babrásat már nem is szeretem, mert csak addig szép mikor megkapom utána elpusztul!
Sok finomságot készítettél, és pakoltál a gyerekeknek is belőle, gondolom volt öröm.
Mi is nagyon jól éreztük szombaton magunkat. Nagyon finomat főztek, aztán volt édesség is, süti, fagyi, pogácsa! Igyekeztünk 6 órára hogy itthon legyünk. Igaz a fiamék ebéd után már elmentek a gyerek a másik mamánál maradt addig még mi távol voltunk.
Mérges is volt,mert vasárnap kapta volna meg a második oltást,ezért is mentek haza, el is ment reggel és nem volt oltás!!!
Válasz, majd hétfőn lesz! Kérdezte, hogy és miért nem értesítették előre, hogy nem lesz! Ha tudták értesíteni levélben, hogy mikorra menjen, ezt mért nem tudták akkor! Csak össze vissza beszéltek! Juj nagyon mérges volt, majd ma kapta meg reggel korán. Na ez aztán a jó szervezés, de itt minden rendben van, szócsővel hangoztatják mindenhol!
Lia!
Nagyon szép lett a torta! Mivel volt töltve? A krém is kívülről milyen volt? Tetszik a díszítése is, el is hiszem, hogy örült az unokád!
Micsoda kreatív, már edzési tervet is készített papának! Jaj de aranyos, gondolom, hogy örült neki papa!
Örülök, hogy nem fáj a keze. A férjed is jól van?