Szia Ilona!
Köszi a csodás készletben a rózsát és a teát! Már meg is szomjaztam.. igaz, hogy reggel óta ma sem pihentem, de most lesz egy kis időm, muszáj is mert ami sok az sok...
Nagyon örülök, hogy még be tudtál Te is nézni a fórumba! Nektek is legyen nagyon szép a hétvégétek együtt!
Na most örülök csak igazán, hogy tegnap megvettünk minden fontosat, amit akartunk... Mert ma amikor a férjem átment a Tesco-ba meglepődött, mert a hűtőpultok teljesen ki voltak ürítve, elromlott... most javítás alatt van... ezért elnézést is kérnek.. De kenyérből volt sokféle, és kifli is, meg üdítők kellettek még... Nekünk nem okozott gondot.. Mondjuk mehettünk volta picit messzebbre is, de ezt csak 5 perc, ez szeretjük. 
A kiteregetett ruhák szépen száradnak odakint... dél körül már hozhatom is be a ruhákat, vagy még előbb is... A fiam és a férjem is fűnyírózott... Én meg elkészültem az újkrumpli levessel. Lángost is kevertem be, már az is szépen kel.. majd fél 12-kor sütöm.
Akkor most egy picit kimegyek a piheni a friss levegőre... aztán majd folytatom a teendőket...
Lia!
Remélem, hogy kellemesen telt az ünneplés tegnap Zsomborral! Mára is szép napot kívánok Nektek is!