Válasz: Társalgás
Közben szabad lett a fürdőszoba, a fiam végzett, most már én következek. El is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,507 1,508 1,509 1,510 1,511 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Közben szabad lett a fürdőszoba, a fiam végzett, most már én következek. El is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Most még eléggé felhős az ég, de szélcsend van, és 17 fok odakint. Majd napközben 28 fok lehet... ez persze kiderül...
Ebédet ma nem kell főzni, hiszen tegnap főztünk jó sokat. A takarítás van előttem, és ruhák rámolása, rendezése a szekrényekben...
Este a férjem a Duna tévére átkattintott, ahol egy nagyon izgalmas film kezdődött.. Ismerősnek tűnt nekem, hiszen egy időben nagyon sok filmet néztünk Clint Eastwood főszereplésével, ahol egy nyomozót, mégpedig Harry Callahant alakított... Nem lehetett nem végig nézni a filmet... Aztán jó sokáig fen is voltunk éjjel... A film címe: Az igazság útja.
Na majd ebéd után pihenünk...
A fiam már elindult Pestre a munkahelyére... Már a reggeli frissítő kávékat megittuk mindketten.
Hozom későbbre is:
Sziasztok.
Most értem haza, megdolgoztattak ma bennünket. Vasaltam munka előtt is de marad még amit reggel teregettem ki, már az is készen van.
Margitka.
Szép az epretek, itt is kezd érni, naponta lehet szemezgetni.
Egész nap borongós az idő, de meleg volt, most meg már dörög az ég.
A film címe nekem is ismerős,majd utána nézek.
Szia Lia!
Nagyon ügyes voltál, ha már a vasalás is készen van! 
Mi sem unatkoztunk. Munka mindig van... sosem lehet befejezni... legalábbis nekem nem megy... Most jöttünk be a kertből megöntöztük, amit tudtunk... mert itt bizony ma sem volt eső...Viszont nagyon meleg volt, és jól kiszáradt a föld a kertben...
De már éhesek lettünk, pedig 4 órakor ettünk egy kis libazsírt, és hoztunk be hagymát is hozzá... Most viszont csak müzlit eszünk almával... ez este elég is már. ![]()
Igen, szép az eper, mert öntözzük, de már nagyon kevés bokor van csak....
Nálunk is egész nap hasonló az idő, de eddig szerencsére dörgés nem volt... azt nem szeretem... Na és eső is lett? 
Margitka.
Végül eddig nem esett, a dörgés is elmúlt.
Olyan nyomott az idő, majdnem elalszom.
Lia!
A nagy fiam is hazaért 6 óra után Pestről. Ő mondta, hogy Kelenföld és Érd között eső is esett.. de itt csak felhős... és pont olyan nyomott a levegő, mint amilyen nálatok lehet. 
Azt hiszem, hogy ma sem maradok sokáig a gép mellett... mert én is fáradt vagyok...
Most már elköszönni jöttem vissza... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Ma van Medárd napja, és ha esik ma az eső, akkor a népi hagyomány szerint 40 napig esni fog... Hát ide ugyan mára nem jeleznek csapadékot, de ettől függetlenül eléggé felhős az ég... Jelenleg 16 ok van, és 28 várható... na majd meglátjuk...
Még álmos vagyok, pedig nem voltam sokat fent éjszaka... bár most is megébredtem párszor... A reggeli torna még előttem van, de először beköszönök a fórumba.
Ma van valamennyi maradékunk még, de majd párolok vajon sárgarépát és tárkonnyal jól megszórom, aztán grillezek burgonyát, amire sajtot olvasztok majd; és virslit is grillezek, ehhez már csak friss saláta kell. ![]()
Aztán majd alakul a napunk, lehet válogatni a munkákban...
A kávét megittuk, kezdődhet a nap... remélem, hogy hatása is lesz, és frissebb leszek...
Hozom a későbbieket is:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is mindenkinek.
Margitka.
Köszi a kávét, viszem magammal, lassan indulok dolgozni. Aránylag jól aludtam, hamar le is feküdtem az este, olyan álomkór volt rajtam.
Itt szépen süt a napocska, 40 napot beoszthatná az időjárás, minden nap egy kevés eső elég lenne.
Szia Lia!
Én közben a reggeli tornámat megcsináltam, most fogunk reggelizni... aztán lehet dolgozni...
Na azt én is elfogadnám, ha szépen időnként lenne eső... de ezt ugye tudjuk, hogy csak jó lenne... az öntözéstől nem fog megfosztani bennünket az időjárás.... sajnos.... Már itt is ragyogó napsütés van.
Neked is jó munkát a dolgozóban! 
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét,éppen most főzöm az ebéd utánit. Nagyon jó idő van végre, jó kint lenni. Már az eper is érik ott? Itt még zöld mindegyik, ezt is leverte a jég látni a szemeken.
Tegnap nagyon hosszú napunk volt. Háromszor mentünk a vizet rendezni, ingáztunk a szülőfalum és Kazincbarcika között! Mindháromszor más ügyintéző volt, és akkor találták ki még mik kellenek hozzá! Dühítő volt nagyon este 9 óra felé értünk haza.
Ma reggel megint volt intézni valóm, beutalót kellett kérnem a csütörtöki ultrahang vizsgálatra.
Lia!
Volt már verseny az unokádnak? Nálatok is minden rendben van?
Margitka.
Nagyon ügyes vagy a tornával, hasznos is a derekadnak.
Ma is volt munkánk bőven, jövő héten már vége a sulinak, talán egy kicsit könnyebb lesz.
Ilona.
Most lesz a hétvégén a verseny, ha sikerül javítani a szint időn, akkor indulhat az országos versenyen, nagyon készül minden nap rá.
Lapok Previous 1 … 1,507 1,508 1,509 1,510 1,511 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás