Szia Ilona!
Csodás levendulás képet hoztál ma is! 
Örülök, hogy tegnap a vizsgálaton mindent rendben találtak. Remélem, hogy majd az ultrahang vizsgálaton is jó eredmények születnek! Azért is szurkolok!
Akkor jó fárasztó volt a tegnapi napotok, de a tévé is jó lett, ha sok munkával is járt... Na ma meg a medence! Hát kidolgoztátok magatokat rendesen! ... Aztán ma sem unatkoztatok, de minden jó, ha vége jó! 
Köszi a finom kóstolót! Nagyon guszták lettek a fánkok! Talán már lassan lesz kóstolás is, mert odaérhetnek a gyerekek! Jó étvágyat hozzá! 
Ma már a fiam is ment dolgozni reggel Pestre, csak egy kicsit érzi az oltás helyét... Péntek lévén, ma rövidebb is a munkaidő, így fél 5 körül már itthon is lehet.
Mi pedig ma korábban reggeliztünk a férjemmel, és 8 óra előtt már indultunk is itthonról. Először a virágboltba mentünk, ahol nagyon szép hófehér krizantémokat és mécseseket vettem. Aztán indultunk is Győrbe. Mivel Anyák Napján nem tudtunk menni, most mentünk. Vasárnap lenne édesanyám születésnapja, és majd a névnapja is közeleg... Nagyon szép virágokat kaptam, és a mécsesek is 2-3 napig is égnek, amiket kaptam. De a húgomék is mennek majd felváltva a temetőbe... Aztán elmentünk a Heni húgomhoz is, Neki tavaly július 3-án halt meg a párja a vonatbalesetben.. na és tegnap lett volna csak 55 éves, Természetesen oda is vittünk hófehér krizantémot és mécseseket is gyújtottunk...
Szomorú volt látni a húgomat, még mindig nagyon bánatos, de a lánya szerencsére ott van Vele, otthonról a neten keresztül oktat...
Azért jó volt személyesen találkozni, még, ha csak rövid időre is most... De Nekik is van még mindig sok elintézni valójuk... Vasárnap Ausztriába készülnek, ott is van rendezni való...
Mi is elfáradtunk, mert azért Győr messze van, 125 km, és onnét még Heniék + 10 km.... és aztán visszautazás....