Szia Ilona!
Csodás rózsás képpel hoztad a teát, és milyen gyönyörű készletben! 
Na akkor csak jelentkeztek a gyerekek, gondolom, hogy addig izgultál értük, igaz! 
Most pedig a következő hétvégére készülhetsz!... De természetesen nagyon szívesen! 
Ma kiteregettem a ruhákat, 1 órát voltak az udvaron... aztán a férjem kitalálta, hogy menjünk el az Auchanba... Ott szoktunk régen venni körömvirágkrémet, amit a sarkára szokott kenni... De már novemberben sem kaptunk... azóta pedig nem jártunk ott... Kerestük máshol is, de pont olyan nem volt, amit Ő szeret... Fehér színű krém ugyan van, de az nem jó annyira, nem szereti.. így azt nem kaptunk.. de azért sikerült elkölteni jó sok pénzt ma is... Vajat kaptunk jó áron, 199,-Ft/10 dkg-osat, vettünk is 10 darabot... meg még pár darab akciós dolgot találtunk... meg amit csak ott szoktunk venni...
Persze mielőtt elmentünk 9 órakor, én felhoztam a ruhákat a teraszra, mivel a szél ott is tudja fújni.. Jól tettem, mert eső az nem volt, de egyre jobban borul... így ott hagyom még, amíg lehet... Ha nem esik az eső, vagy csak picit , ott azért száradnak...
Te ki tudtál teregetni az udvarra? 
Na a férjem hozott be friss salátát, már megmostam, és friss levet is készítettem neki... Mindjárt bele is rakom.. Már megtálaltam az ebédhez.
Mindenkinek jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! ...