Sziasztok!

Margitka!
Szerettem volna benézni tegnap is de nem tudtam. Meghívtak a gyerekek Szilvásváradra. Elindultunk reggeli után és bizony most értünk haza. Ott elváltunk egymástól Ők is mentek haza, majd várjuk a jelentkezésüket. Nagyon jót túráztunk, ebédeltünk egy jót, utána meg nézelődtünk, volt mit. Meg jól is esett a mozgás megint a finom ebéd után. Nagyon sokan voltak, ennyi embert még ott nem láttam. Alig tudtunk parkolni. Olyan volt, mint mikor a madarakat kiengedik a kalitkából! Az idő nagyon jó volt, végre ma nem esett, és a nap is sütött. Bezzeg tegnap jó áztató eső volt, délután egy kicsit szünetelt, de azért kimentek a gyerekek és kerékpároztak egy kicsit.
A torta nagyon szép és guszta lett! Látni, hogy nagyon-nagyon finom volt! Gondolom, hogy örültek a gyerekek ennek a sok finomságnak! Szép hétvége volt Nektek is!
Azóta már biztosan ott is hazaértek a gyerekek és jelentkeztek!
Lia!
Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek! Biztosan minden nagyon jó volt és jól éreztétek Magatokat!
Mi is jól elfáradtunk, ma már csak fürdés és pihenés nézzük a tv-t, majd holnap rendet csinálok.,
Mindenkinek további szép estét kívánok!