Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Lia! De jó, hogy ilyen könnyű napotok volt. Nem is kell mindig annyira dolgozni. Gondolom sokan még nem mennek iskolába, oviba. Kittiéknél tegnap két kisgyerek volt a bölcsibe. Na ott se kellett sokat dolgozni. Ma már többen voltak. Jaj! A sajtos roló nagy kedvencem, de a habos méginkább. A rétest is nagyon nagyon szeretem. De most azt hiszem egy időre megint nadrágszíjat kell húzni, mert alig birok hajolni. Szerintem megint rám jött pár kiló. Nyáron majd megy le belőle, de sose mind . Valamennyi mindig marad.
Margitka! Én nem merek egyenlőre kiteregetni, folyamatosan fagy. Alig alig enged valamicskét az idő, talán annyit, itt is, hogy a deret leparancsolja a fákról. Ha kiteregetem a ruhákat száradás helyett rögtön keményre fagynak. Idézem Danit: A francba, holnap már menni kell iskolába.Hát ilyen lelkes. Nem olyan mint Zsombor Liáéknál.
Ancsa!
Épp csak véget ért a karácsonyi duhajkodás, látom te már a farsangnak szenteled a figyelmedet. A cicák regulázása bizony szomorú kötelesség, de jó a módszer. Ez nem fáj. Ráérnek megsértődni. Ez hátha elég tapasztalat volt, hogy az éjszaka alvásra való. Nekik nem kell egeret lesni az éjszaka csendjében. Alvás van.
Katikám!
Szoktam én mondani anyukának, de ő egy fokkal rosszabb mint egy gyerek. Mert még meg is sértődik, ha komolyabban rászólok. Akkor nagy dúlva fúlva megcsinálja, aztán még évek múlva is a fejemre olvassa mit mondtam. Volt már rá példa bizony. Egyébként is elég morcos típus. Már mondtam , hogy egyszer lefényképezem neki, milyen morcos arckifejezéssel üldögél mindig, de sajna nem látná a képet. Nem sok olyan emberrel találkoztam még, aki semmi örömet nem talál az életben. De mindig ilyen volt, ez nem azóta van, hogy nem lát.Ezt nagy fogadalmam, hogy bármit is hoz az élet, nevetni, és a kis örömöknek örülni nem felejtek el.
Icukám!
Régóta várok egy ilyen képet, illetve ehhez hasonlót. A legelsőn amit hoztál, volt egy tó, de ház nem. Aztán házak jöttek, tó nélkül. Most itt a tó, és a házak is, de már meg túl sok van belőlük. Egyszer még biztos utadba kerül egy olyan kép is, amin hegyek, tó, és egy szem házikó lesz. Na az lesz az én álmaim háza. Ha bele botlasz , gondolj rám kérlek. Hihi. Csak kötekedek. Gyönyörű ez a kép is.
Na folytatom a kötést, nem soká kész az ujja is a pulcsinak. Ilyen jól még sose haladtam kötéssel.