Kukucs...
Sziasztok újra!
Lia!
Akkor nem unatkoztatok a dolgozóban ma. Jó, hogy Szabolcs meg tudja nézni a kocsi kerekét, remélhetőleg nem lehet nagy gond, de nem árt az ellenőrzés! 
Gábor fiamnak is elég kényes a bőre, Ő is megpirult a kiránduláson, de szerencsére azért nem égett annyira le.. Na és Zsombornak sem kellett kenegetni utána? Megúszta a lepirulást? 
Akkor minden nap kerül valami új a konyhába, egyre közelebb az idő, hogy minden teljesen rendben legyen! 
Már én is írom az új vásárolandó listát... ma kiderült, hogy csak 2 kg kristálycukor van itthon, azonnal írtam is a papírra! ... Holnapra jó piacozást Nektek! 
Én örültem, hogy korán mostam, és már reggel 8 óra előtt kiteregettem az udvarra. Aztán ebéd előtt megnéztem a ruhákat, sé minden meg is száradt fél 12-re... na akkor be is hoztam, mert elég sötét felhők gyülekeztek délről... Bezzeg mi nem dicsekedhetünk az esővel, már nyoma sincs a déli pár cseppnek... hamar elfújta a szél...
Lassan közeleg a találkozásotok is Leviékkel. Hosszú lesz az utazás kocsival, de sok látnivaló is akad majd, izgalmas, bár fárasztó lesz... Majd biztos sokat mesélnek, ha odaérnek hozzátok!

Ilona!
De jó, hogy már megint egy csodaszép képpel jöttél! Nagyon szeretem nézegetni ezeket a virágos fotókat! 
Jó hosszúra nyúlt a mai utatok... de ahogy olvaslak, nem is végeztetek egyszerre... Végül csak minden összejött!
Akkor jó szortírozást! ...
.. Vagy talán azóta el is készültél?
A bársonyvirágot én is szeretem, itt mindig elszórja a magját, és ha kinő, utána szedek ki belőle, és rakok máshova is palántát... Büdöske néven ismert erre is.