Válasz: Társalgás
Látom, hogy ma is elfoglalt mindenki... ahogy mi is azok voltunk... csak most jöttünk be a kertből..
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,488 1,489 1,490 1,491 1,492 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Látom, hogy ma is elfoglalt mindenki... ahogy mi is azok voltunk... csak most jöttünk be a kertből..
Sziasztok.
Estére értem ide, reggel még pakoltunk egy kicsit a teraszon, utána mentem dolgozni, bent is volt elég sok munka.
Utána elmentünk a praktikerbe, folytattuk itthon ami még elmaradt.
Margitka.
Örülök hogy jól vagy, nem viselt meg az oltás.
Ilona.
Szuper kis szerkezetetek van, öröm a sütés vele.
Sok finomság sül rajta.
Pihenjetek jól.
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Gondoltam tegnap Rátok többször is.. Akkor volt otthon is még munkátok bőven, aztán még a dolgozóban se pihenhetted ki magadat. Remélem, hogy ma azért már egy picit lazább napod lehet! 
Ma mikor dolgozol? 
Nekünk ma nagyon kellemes a reggelünk, már most 12 fok van, és 28 is lehet majd napközben.. jelenleg a szél is csak épp fúj... igazi nyári napra számíthatunk... de állítólag holnaptól megint csökkent a hőmérséklet és esőzés is várható... na az jól is jönne a kertnek.... legalább nem kellene öntözni. Az idén szép eddig a borsó, és mindennek jó lenne a csapadék...
Mára van még levesünk, csak tésztát kell hozzá készíteni, pörkölt is van, ahhoz is kellene nokedli, vagy bulgur lesz... ne ezt még majd kitalálom a reggeli után... 
A kávénkat már megittuk. Most már készülhet a tea a reggelinkhez.
De természetesen hozom a későbbi kávékat is:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is mindenkinek.
Margitka.
Köszi a kávét viszem magammal.
Ma 9-dolgozunk, előtte amit tudok elintézek.
Az idő itt is nagyon szép, a férjem ki is használja, nem fúj a szél, így tud permetezni.
Jó munkát nektek is mára.
Szia Lia!
Na akkor Te már a dolgozóban lehetsz! ... Remélem, hogy sikeres volt előtte az ügyintézés! 
Én most jöttem be a kertből megöntöztem a virágaimat, és 1 picit kapáltam is... De most csinálok egy kis nokedlit, mert pörkölt maradt, sertés gombával, és csirkepörkölt nekem. Aztán még lehet, hogy kimegyek egy picit, majd meglátom... Csak azért jöttem be most, mert bele tudok feledkezni odakint a munkákba, és fáradtan már biztos nem állnék hozzá a nokedli készítéséhez... pedig tudom, hogy most már azt ennének a fiúk.. na meg én is mert az régebben is volt...
Már itt is csak alig észrevehető a szél mozgása, tulajdonképpen csak a fák tetején látni.. A permetezéshez valóban jó ez az idő ! ...
Na megyek is vissza a konyhába, mert lassan forr a víz....
Neked is kitartás a dolgozóban! 
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét, éni s elteszem későbbre. Szép idő lesz ma is, lehet tevékenykedni. Reggel korán meglocsoltunk, a férjem lepermetezett, festés következik. Van egy ajtó a spajzon amit le kell festeni. Eddig a hideg miatt elmaradt.
Aztán az étkezőt is festeni fogjuk, lehet hogy hétvégén. Remélem jó idő lesz hozzá. Igyekszünk amit lehet megcsinálni jönnek a gyerekek nyáron.
Lia!
Ti is igyekeztek mindent megcsinálni, mire jönnek a gyerekek. A konyhád nagyon tetszik.
Szia Ilona!
Gyönyörűséges virághalmazzal jöttél ma is, mosolyt csal az arcunkra! 
Mi is a kertben a reggeli után kapálgatással és locsolással kezdtünk... A férjem ritkította a salátát, mert nagyon sűrű, hogy tudjon majd szépen fejesedni.. Ültetett is át 2 sorba a kiszedettből.
Én közben bejöttem, és megcsináltam a nokedlit... Aztán most bejöttem egy picit... még amíg nincs olyan meleg, kimegyek, mert munka lenne bőven... Ha holnapra megjönne az eső, amit jeleznek, akkor nem sokat lehet majd dolgozni... de ezt holnap tudjuk csak meg.. De igaz az a közmondás, hogy: " Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!" 
Ti is megint nagy munkákba fogtok... biztos szépek lesz majd az ajtó, és a z étkező is, ha elkészül! Nyáron nyugodtan lehettek majd együtt a gyerekekkel! ... 
Sziasztok újra.
Szerencsére csendes napunk volt bent, sikerült elintézni ami tervezve volt. Ebédeltünk, eddig nagyon finom és bőséges adagot kapunk.
Utána folytattuk a pakolást, sose lesz vége.
Margitka.
Szerencsére sikerült a permetezés a férjemnek, utána kitalálta, dobozokba amibe kapjuk az ebédet, füvet vet, ha kikel, azzal pótolja ami kisárgult, a kutya miatt.
Ügyesek voltatok, finom is lesz majd a friss saláta a kertből.
Ilona.
Ti is szorgoskodtok, szeretnénk mi is készen lenni mindennel mire jönnek a gyerekek, ne legyen annyi.
Szia Lia újra!
Igazi nyári időnk volt, még egy kicsit napoztam is ma délután, de sokáig nem bírtam a napon, és még a hársfa alatt is meleg volt... ezért bejöttem... Jól is tettem, mert nem vittem ki magammal a telefonokat... csörgött, amikor beértem, mintha megéreztem volna.. A húgom hívott. Aztán jól el is beszélgettünk. Tegnap óta is volt mesélni valója bőven...
Aztán megvacsoráztunk, majd ma is néztünk 1 részt a "Hazárd megye lordjai"sorozatból... Ma lenne pont 101 éves a sorozatban szereplő idős egyik főszereplő, Denver Pyl... Ma reggel be is raktam Őt "A mai napon" topikba! ![]()
Na micsoda jó ötlete lett a férjednek, csak sikerül a fű pótlása majd, ha kinőnek a füvek a dobozkákban, és szükség is lesz rájuk...Remélem, hogy szépen haladtatok ma otthon a pakolászással! 
Ma mi is elég sokat szorgoskodtunk a kertben, jó is volt a mozgás, és hasznos főleg! Kíváncsi vagyok nagyon, hogy holnap lesz-e már eső nálunk, mert ma is kellett még öntözni... Jó lenne már az eső, az esővíz is eléggé fogyóban van a 2 hordóban, ahol gyűjtögetjük... Az esőcsatornából vezetjük bele egy 200 literes hordóba. Na és az, ha megtellett, onnan egy másik kisebb 60 literesbe folyik az esővíz...
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Jelenleg csak egy kicsit lengedez a szél, de eső nem volt éjszaka, és most is csak épp kezd enyhén felhősödni. Most 15 fok van nálunk. Ma már csak 20 fok lehet délre...
Ma bableves és tojásos nokedli lesz friss salátával, Muszáj ritkítani a kertben a salátát, így jó friss lesz majd.
Én a mosógépbe is bepakoltam, mert ugye mosni is gyakran kell... ha mégis lenne eső, akkor csak a teraszra teregetek ki. De mindenképpen kint akarom, hogy száradjanak a ruhák, mert utána olyan jó az illatuk.
Ma van Pongrác napja, de azt hiszem, hogy ha egy kisebb lehűlésre számíthatunk is, de fagyok nem lesznek... csak egy kisebb hidegfront jön a napokra...
A kávénkat már megittuk. Kezdődhet a nap!
Persze ma sem maradnak el a későbbi kávék, máris hozom:
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a finom kávét, megint elteszem későbbre! Nagyon szép idő volt tegnap, mi is kint voltunk sokáig. Volt intézni való megint,azért nem tudtam már benézni.
Ma megyünk megint reggeli után, remélem sikerül mindent amit szeretnénk,. Most bevásárlás lesz, jönnek a gyerekek, előre szeretnénk mindent megvenni. A jövőhéten meg kezdem a sütést, még fodrászhoz is kell mennem nagy a hajam.
Van program bőven, a spajz ajtó megszáradt mehet rá a második festés is.
Lia!
Ti is szépen haladtok amit beterveztetek. Tudjátok már mikor jönnek a gyerekek?
Lapok Previous 1 … 1,488 1,489 1,490 1,491 1,492 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás