Ilona!
Köszi az újabb gyönyörűséges fotót!
Ebéd után úgy adódott hogy Fecónak már délután nem kellett dolgoznia, mert voltak túlórái, és ma lecsúsztatta. Jól jött neki, mert volt elintézni valója Érden, így úgy döntöttünk a férjemmel hogy kocsival elvisszük, mi pedig belépünk a Lidl-be... Mivel elég hamar végzett a fiam a dolgával, telefonon szólt, hogy készen van, így találkoztunk a Lidl előtt, mert épp fizettünk... Aztán még együtt átmentünk a nagy Tesco-ba, mert azért Érden sokkal nagyobb van, mint itt helyben, és be is vásároltunk.. Szerencsére nem voltak sokan.
Így már fél 4 körül haza is értünk... Na akkor a férjem visszatekerte a tévében a sorozatunk mai részét, és megnéztük. Annak most lett vége nem régen.
Nekem már nincs kedvem ma kimenni a kertben dolgozni... azért elfáradtam egy kicsit a mászkálásban..
Az azért nagyon jó, hogy nincsen nagyon messze a szülőfalud, jó lehetett nosztalgiázni. 
... Nekem Győr 123 km-re van, ha megyünk... és onnan még 10 km a Heni húgom, A másik húgomék Győrben laknak, de azért én inkább Heniékhez megyek, Ő csak a lányával maradt kettesben tavaly a baleset óta... 
Igen, jól emlékszel, szombaton kell menni Székesfehérvárra, ott kapom meg a 2. Pfizer oltást...
Most pedig uzsonnázni fogunk, megéhesedtem....