Válasz: Társalgás
Lia!
Azt a mindenit! Ez csodálatosan szépséges! Gyönyörű!!! Egyszerűen ámulatos!

Te nagyon ügyes vagy, már igazán kitapasztaltad, hogyan bánjál vele! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,483 1,484 1,485 1,486 1,487 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Lia!
Azt a mindenit! Ez csodálatosan szépséges! Gyönyörű!!! Egyszerűen ámulatos!

Te nagyon ügyes vagy, már igazán kitapasztaltad, hogyan bánjál vele! ![]()
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Már május hónapja indult, ma kezdődik az első hét. Kellemes a levegő, bár kissé borús még... de nem esik az eső, és a szél sem fúj. Jelenleg 10 fok van. Talán 16 fokra emelkedhet délre...
Ebédünk ma lesz, mert maradt bőven tegnapról, és édes meg sós süti is... Így porszívózok, takarítok... Meg, ha nem lesz eső, a kertbe is szeretnék kijutni...
A kávénkat már megittuk, amint megfőtt reggel... ez ugye nem maradhat el.
A későbbi kávékat is hozom:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is mindenkinek.
Margitka.
Köszi a kávét, itt elég hűvös van, a szél is fúj, kezem is fázott még kint voltam. Lassan indulok dolgozni.
Szia Lia!
Elkiabáltam, mert már fúj a szél nálunk, már 11 fok van, de én is hűvösebbnek érzem a levegőt odakint... Bár a nap már erőlködik a felhők közül előbújni... 
Neked is jó munkát a dolgozóban! 
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a habos kávét reggel! Ma intézős napunk volt. Még a boltba mennem kell most délután. Itt is hideg szél fúj, nem jó kint lenni csak a védett helyen.
Valahogy mind a kettőnknek semmihez nincs kedve. Te nem úgy vagy vele? A kiskertet terveztem, hogy megkapálom, de annyira fúj a szél és kiszárította a kertet, hogy marad. Ha felkapálom, akkor a vizes föld is jobban még kiszárad.
Köszi, jól tudod a gyerekeknek is most volt a házassági évfordulójuk.
Lia!
Gyönyörű a virágod, megpróbáltam azokat amiket mondtál, de így sem jött be. Vagy túl száraznak találtam és akkor locsoltam, lehet hogy nem kellett volna! Volt mikor túl locsoltam, vagy kiszárítottam!
Jó munkát délután!
Szia Ilona!
Köszi a mai csodás csokrot!
Itt tulajdonképpen már nagyon kellemes a levegő, a nap is süt, és 16 fok van árnyékban... de a szél azért nagyon zavaró, hidegebbnek érezzük még így...
Ma egész nap itthon voltunk, de közben volt egy csekk, aminek a befizetési határideje 5-e.. ezért gyorsan a délutáni pihenőnk után elugrottunk kocsival a postára, nem volt előttem senki sem, és csak 2 percre még szemben egy üzletbe beléptünk, de tényleg maximum 10 percig voltunk csak távol itthonról... Na és pont akkor kerestek telefonon... Szerencse, hogy a fiam még itthonról dolgozik, és éppen nem volt értekezlete, mert meghallotta... Na szóval szombaton reggel kell menni Székesfehérvárra a 2. Pfizer oltásra nekem... Jó is lesz már túl lenni rajta...
Hihi, én is a kis kertemet akartam rendbe tenni, de ráfogtam a szélre, hogy nem lehet így dolgozni, meg az ujjamat meg is szúrtam valamivel... meg itt is nagyon száraz a föld... 
Sziasztok!

Margitka!
Itt is még mindig nagy szél van. Kint ültünk egy kicsit de bejöttünk nézzük a tv-t. Majd most szeretnénk vacsorázni.
Ügyesen befizettétek a csekket és még sikerült a boltba is vásárolni. Így szokott lenni, ha nem vagyunk itthon akkor keresnek.
A kis szomszéd jött át hozott egy csokor virágot a pót nagyinak Anyák napja alkalmából, hát meglepődtem mikor mondták!
Holnap majd veszek valamit, mert nem volt itthon csak felbontott édesség,de kapott almát, amit itt szeretett meg nálunk, mert nem tudták rábeszélni, hogy egyen almát!
Most megyek mert a férjemet meg kell nyírni, már el lett halasztva kétszer!
Eszembe jutott amit kaptál virágot a gyerekektől, nem tudtam, hogy cserepes, vágottnak gondoltam. Nagyon szép annak is a színe!
Ilona!
Milyen hangulatos ez az orgonabokor, ahogy a vízben tükröződve látható! 
Nem maradtunk kint mi sem, a szél nem hagyta alább... Akkor körülbelül egyszerre vacsorázhattunk. Aztán mi megnéztünk egy részt a mostani sorozatunkból, aminek épp most lett vége.
Milyen kedves szomszédotok van, aranyos ez a pót nagyizás... akkor nem hálátlanok a sok segítségetekért! Jó is , ha jók a szomszédok, kell is tartani a kapolatot, mert közel lehet a segítség, ha szükséges. ![]()
Talán már a hajnyírással is végeztél, ugye! 
Most már én el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Kissé hűvös a reggelünk még. Csak 4 fok van, de legalább a szél nem fúj még... viszont a nap már kukucskál... 17 és 23 fok is lehet ma.. ezt most mondták a tévében az időjárás jelentésben.
Mára van még finom húslevesünk, most nem tettünk bele a főzéskor fokhagymát, viszont pár levél medvehagymát azt igen. Nagyon nagyon finom lett a levesünk! Majd csak egy kis túrós sztrapacskát kell összedobni délre. Sós, valamint édes ütik még mindig vannak mára is. ![]()
Most kávéztunk, ez is jól esett. 
Akkor természetesen hozom a későbbi kávékat is:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is mindenkinek.
Az idő itt is szépnek igérkezik, süt a napocska.
Margitka.
Köszi a kávét, indulok dolgozni, délután lesz az új rendelőben összejövetel, fotózás, közeleg az átadás napja. Az átköltözéstől félek, a sok minden amit vinni kell, csak helyére kerül egyszer.
Lapok Previous 1 … 1,483 1,484 1,485 1,486 1,487 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás