17,798 2021-05-01 18:05:10 Utoljára Lia szerkesztette (2021-05-01 18:06:12)
Válasz: Társalgás
Sziasztok.
Végre ideértem én is, nagyon sokat dolgoztunk. Így jár aki horgászni megy, munka helyett.
Reggel csepegett az eső,addig bent intéztem a dolgomat. Utána szép idő lett, füvet vágtunk, a virágos kertet kapáltam meg, szedret ültettünk, délután 4 óra volt mire végeztünk, épp csak ebédeltünk. A férjem sütött micset, én közben palacsintát sütöttem.
Margitka.
Szép napotok lesz holnap együtt, nagyobb ajándék nem is kell.
Finomsággal készülsz.
A virágok csoda szépek, legyen sok örömöd bennük.
Ilona.
Csodásak a tulipánok jó sok van, én is tervezem hogy ősszel ültetek a kerítés mellé.
Bizony a halak tegnap nagyon éberek voltak, nem dőltek be a csalinknak. Majd legközelebb jobban felkészülünk, nem bánom hogy nem fogtunk semmit, jó levegőn voltunk, a férjem is kimozdult egy kicsit.
17,799 2021-05-01 19:59:22
Szia Lia!
Látom, hogy Te is voltál itt ma.
... Akkor délután jól belehúztatok a munkákba... Sok mindent elintéztetek. Mi is palacsintáztunk. Igaz, hogy én csak 1 darabot ettem, de finom volt, a diósból választottam... Bezzeg a fiúk jól megpakolták a tányérjaikat, még tejszínhabot is nyomtak rá... De én természetesen anélkül ettem...
Köszi, valóban szépek a virágok, örülök is, és nagyon várom a holnapot megint! ![]()
17,800 2021-05-01 20:03:07
Délután már pihentünk, folytattuk közösen az elkezdett sorozatunkat a vacsora után. El is repült az idő.
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
17,801 2021-05-02 06:47:04
SZIASZTOK! JÓ REGGELT!
Sok-sok szeretettel köszöntöm az édesanyákat ANYÁK NAPJA alkalmából!

5 óra után esett pár csepp eső, de még a port se verte el...most is nagyon felhős, viszont nincs hideg, már 15 fok van odakint.
Mi már túl vagyunk a reggeli kávén. Most készülünk reggelizni, és elkezdjük főzni a vasárnapi ünnepi ebédünket. Húsleves lesz és brassói, amit most csirkemellel készítünk. Gábort pedig nagyon várjuk!
Hozom ide is a későbbi kávékat:
17,802 2021-05-02 12:31:01
17,803 2021-05-02 14:47:46
Szia Lia!
Nagyon szép napon vagyunk túl. Gondolom, hogy Ti is. Reggel a Gábor már fél 10-kor itt is volt nálunk. Én addigra mindennel igyekeztem előre elkészülni. Természetesen most is sokat segített a férjem.
Nagyon finom lett a mai ebédünk, sokat dicsértek a fiúk. A sütik is kapósak voltak. A Gábor fiam most utazik haza Pestre, a vonathoz természetesen kocsival kivittük a férjemmel, mert épp csepergett az eső, és így tovább együtt is lehettünk. De lassan már Pesten is lesz... Nem maradt tovább, mert ma még a Lidl-be is el szeretnének menni majd egy bevásárlásra... ![]()
Gábortól kaptam egy kék orchideát, aminek nagyon örülök. Remélem, hogy ez majd meg is marad:
17,804 2021-05-02 16:28:58
Sziasztok!

Margitka!
Nagyon szép virágot kaptál, a színe is szép! Szép napotok volt, a fiad is haza tudott menni.
Sajnos itt sem marad meg, az ablakba szoktam tenni. Több helyen próbáltam már, de hiába, így feladtam.
Mi sokat beszélgettünk a gyerekekkel Skype-on, Leviék elmentek az Ilona vízeséshez, tegnap egész nap túráztak. Szép idő volt hozzá! Volt mondandója bőven.
Laciékkal is ők is sokat meséltek, ők is túrázni voltak.
Mi meg tegnap sütöttünk oldalast délután. Végre az első sütés most tavasszal, de nagyon finomra sikerült. Féltem, hogy nem fogunk tudni aludni, de azért sikerült, nem zabáltunk be!
17,805 2021-05-02 16:47:35
Szia Margitka!
Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok Nektek! Jó egészséget, boldogságot, sok örömet és még sok szép évet együtt!

17,806 2021-05-02 17:31:45 Utoljára Lia szerkesztette (2021-05-02 17:32:35)
Sziasztok újra.
Délelőtt siettem, a konyhát pakolásszuk, festettük, csütörtökön pakolunk ki teljesen, pénteken szeretnék takarítani, csempét mosni hogy szombatra készen legyen. Az idő nagyon elromlott, fúj a szél, néha az eső is csepegett.
Margitka.
Sok boldog évet kívánok én is még Nektek együtt.
Gyönyörű szép az orchideád, ritkán locsold, akkor jól áztasd be.
Szép napon vagytok túl, jó hogy a fiad is haza tudott utazni. Sok finomságot készítettél.
Ilona.
Tegnap szép idő volt a sütögetéshez, finom lehetett amit sütöttetek.
17,807 2021-05-02 18:47:08
Sziasztok újra! 
Ilona!
De gyönyörű színű tulipánokkal köszöntötted az Anyák napja ünnepet!
Éppen csak elkezdtem írni, amikor csörgött a telefon... Jól el is beszélgettem az időt... A Skypet is sokat használjuk, amint hazaért Gábor már jelentkezett is... aztán a fiúk hívtak vacsorázni, ezért csak most tudom folytatni...
Akkor Leviéknek szuper kirándulásban volt részük, de jó volt hallgatni, ugye! Aztán még Laciékkal is volt tere-fere.
Nagyon hangulatos a kinti sütőtök, hú de finom is lehetett a végeredmény!
... de valóban szerencse, hogy utána éjjel aludtatok. ![]()
Köszi a házassági évfordulónkra a jó kívánságokat! ... De a fiadéknak is ma van ez az ünnep, igaz!? ... Nekik is még sok boldog évfordulót kívánok, egészségben, szeretetben együtt! 
Lia!
Még mindig nagy munkákban vagytok Ti is! De majd a sok munka eredményeként örülhettek, ha szépen elkészültök mindennel!
Majd vidáman koccinthattok az új konyhában!

Köszi Neked is az évfordulónkra a jó kívánságot! Ilyen is ritkán jön össze, hogy pont az Anyák Napjára esik.
Az orchideák Nálad mindig csodásak! Köszi, majd igyekszem a tanácsodat teljesíteni, bár nekem se marad meg eddig sokáig még...