Válasz: Társalgás
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is mindenkinek.
Reggel mikor jöttünk, csepegett az eső, még szivárványt is láttunk. Szép kis tó ahova jöttünk, az idő kellemes, csak a halak még alsznak.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,481 1,482 1,483 1,484 1,485 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is mindenkinek.
Reggel mikor jöttünk, csepegett az eső, még szivárványt is láttunk. Szép kis tó ahova jöttünk, az idő kellemes, csak a halak még alsznak.
Kukucs... 
Ilona!
Csodás tavaszi virágos csokorral jöttél ma is!
Az eső már itt is nagyon kellene a kertnek... Ha nem lesz, akkor öntözni kell...
A háznál ma még nem folyt munka, nem mindig tudnak jönni a munkások, mert máshol is van munkájuk... de reméljük, hogy a jövő héten folytatódik a házban...
Lia!
Én is a friss levegőn voltam délelőtt. Kiültettem a rózsát is, amit Gáboréktól kaptam, már tovább nem vártam vele, csak nem lesz fagy. Remélem, hogymegéled odakint, jó sok gyökér volt már a cserépben...
A gombalevest a férjem főztem meg maguknak, én meg mindjárt megcsinálom magamnak a köménymagos tojásost... azért nekem az jobb. A másodikból mindhárman eszünk majd. ![]()
Remélem, hogy azóta a halak is felébredtek! Volt már kapás? ... A szivárványt lefotóztad? 
Hazaértünk nem fogtunk semmit. Majd legközelebb.
Margitka.
Finomat sütöttél, nagyon szeretem. A rózsa biztosan szép lesz majd kint. Holnap mi is a kertben szeretnénk dolgozni, talán jó idő lesz hozzá.
A szivárványt nem tudtam fotózni, mert én vezettem
Ilona.
Sajnálom hogy megvisel az időváltozás, pont néztem a jövő hétvégére 30 fokot is mutatott az előrejelzés.
Sziasztok!

Margitka!
Tudtam, hogy mikor kell jönnöm, hű de guszta! Te aztán nagyon ügyes vagy! Már vettem is egyet belőle, köszi!
Mi meg délután elmentünk a sírt rendbe tenni, a vázát most bontottuk ki eddig le volt kötve. Letakarítottuk a tetejét, virágot tettünk a vázába.
Még a szülőfalumba is szeretnénk menni a sírokat rendezni tél után.
Itt nagyon szépen sütött a nap délutánra, meleg is lett. Jó volt kint lenni egy kicsit.
Lia!
Gondolom, hogy kialakult ott is az idő és szépen sütött a nap. Volt szerencsétek, feléledtek a halak?
Már itt vagyok megint.
Csak közben uzsonnáztunk, mert éhes voltam.. és jeleztem a fiúknak, hogy enni kell...
Lia!
Köszi a fotókat! Nagyon jók! Igazán hangulatos helyen voltatok! Kellemesen telhetett ott a napotok! Hal meg majd legközelebb! ![]()
Most ki is szaladtam meglesni a rózsát, gyönyörű, a nap is süti még, szépen nyílnak a bimbók is rajta! 
Ilona!
Már itt is kezdenek az orgonák is kinyílni, nagyon finom az illatuk!
Mi holnap reggel akarjuk a temetőbe kivinni a virágokat, már a neylonokat leszedtük, amikor utoljára ott jártunk.
Szerintem igenis felébredtek a halak Liáéknál, talán éppen emiatt nem sikerült elkapni Őket! Biztos nagyon is éberek voltak! 
Sziasztok!
A tulipánokról hoztam képeket. Annyira szépek a kertben, mi is minden nap megnézzük és gyönyörködünk bennük.
Margitka!
Egészségetekre az uzsonna! Én még most fogok egy keveset enni a férjem már megvacsizott. Én is szeretem az orgonát is, annyira finom az illata ennek a virágnak is!
Lehet, hogy igazad van valóban nagyon felébredtek a halak!
Lia!
Szép helyen voltatok és még hattyú is volt!
Ilona!
Gyönyörűek a tulipánjaid! Jó sok van!
Mi még csak kimentünk a kertbe.. aztán most ettünk müzlit almával... ez volt a laza vacsi. ![]()
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Ma is borús a reggel, de 12 fok van jelenleg... az időjósok fenyegetnek az "ítélet idő érkezésével"... de jó lenne megúszni... mondjuk eső már a kertnek jó lenne.. de nem mindegy milyen és mennyi... persze ez nem kívánságműsor...
Ma nem kell főzni, de krémest még készítek. Gábor most írta a Skypen, hogy holnap délre hazaugrik egy rövid Anyák Napjára, de most csak egyedül jön.
A kávénkat már megittuk.

Természetesen hozom a későbbi kávékat is:
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a fincsi kávét, éppen most ittuk meg a másodikat! Itt most kezd már jó idő lenni. Én csak egy kis paprikás krumplit készítek, teszek bele egy kis kolbászt.
Te megint finomat készítesz krémest! Szép hétvégétek lesz, együtt lesz a család megint, még ha kis időre is!
Én most közben a port is törlöm, tegnap elmaradt. A rádió amatőr találkozóra mentünk volna, de azt mondták hogy zivatarok lesznek, így nem mentünk! Lőrinciben van, nagyon szép helyen rendezik meg az erdő közepén, ahol több száz éves fák vannak, és jó levegő.
Klárika!
Remélem minden rendben van és jól vagytok!
Szia Ilona!
Látom, hogy nem maradt el a mai orgona és tulipán sem a csokorral! Ma Te voltál a fórumgazda!
Finom a paprikás krumpli, és még gyorsan el is készül. Egészségetekre! ... 
Sajnálom, hogy nem sikerült elmennetek a rádió amatőr találkozóra, pedig nagyon szeretitek... Mikor lesz legközelebb? 
Olvastam a Verses topikba berakott 2 gyönyörű verset, igazán meghatóak! 
Kláriékért már én is aggódtam... de remélem, hogy csak a sok munka miatt nem ér rá, és a lánya is rendbe jött már, a vírust csak nem kapta el mindenki náluk...
Nekünk nagyon mozgalmasra sikeredett a délelőttünk. A reggeli után elmentünk egy virágnéző, beszerző körútra. Először megvettük a muskátlikat, 10 cseréppel, de ott nem árultak tölcsérjázmint... Utána a másik helyen, egy virágüzletben volt, de nem futó, én meg pont olyant szerettem volna, mint amilyent tavaly kaptam, így ott csak vágott krizantémokat vettünk, amiket a temetőbe ki is vittük, és mécseseket is gyújtottunk... de persze itthon felejtettük a műanyag virágtartókat, amikbe lehet a vizet önteni a síroknál, na azokért is vissza kellett jönni... Aztán újra elmentünk az első helyre, és ott választottuk ki ezt az érdekes petúniát és verbénát. Az egyiket a nagy fiamtól, a másikat pedig a férjemtől kaptam holnapra.
Majd bekevertem a palacsintának a tésztáját... meg is csináltuk ketten a férjemmel....Viszont szólt a telefon, és jött az internetes szerelő, mert nem működött a T.com.. Szerencsére a Vodafon az jó volt... Na legalább az is rendben, ki kellett cserélni valamit...
De az ebéd után tartottunk egy kis pihenőt, majd elkészítettem a krémest holnapra. Aztán még 50 dkg liszttel pogácsát is sütöttem... most már így mindenből van bőven. ![]()
A muskátlikat még csak a terasz szélére tettem... de már fáradt vagyok, nem állok hozzá az átültetésekhez... hétfőig maradhatnak ott, majd megöntözöm egyszer:
A barnás-sárgás csíkos petúnia és a verbéna már a helyére került. ![]()
Lapok Previous 1 … 1,481 1,482 1,483 1,484 1,485 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás