Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét, éppen most főztem még egyet! Itt nincs jó idő, hűvös van, csak 10 fok a hőmérséklet!
Finom ebéd készül és sok finomság közül lehet választani. Legyen nagyon szép nap még a családdal együtt! Örülök, hogy sikerült elmenni a gyerekeknek még tegnap.
Itt is itthon voltak Laci fiamék, ebédre jöttek és délután öt órakor indultak vissza. Úgy volt, hogy nem jönnek 10 órakor szóltak, hogy egy kis kikapcsolódást csinálnak, lehet hogy eddig feljönnek. Gondoltam, nem hagyják ki, gyorsan megfőztem a húslevest, rántottam ki húst, meg még volt káposzta is. De jól tettem, hogy megfőztem!
A két család megbeszélte, hogy pünkösdre jönnek és akkor tartunk mindent egyszerre. Én is pakoltam mindenből, maradt még itthon is bőven.
Lia!
Köszönöm a szülinapi köszöntést, átadtam! Nagyon szép kerti bútort vettetek! Látom, hogy kényelmes lehet és a színe is szép!
Mára jó kertészkedést még Nektek, olvasom, hogy ott milyen szép idő van. Hét itt nem lehet dicsekedni, fázom kint. Ki akartuk rakni a leandereket, de hogy jöttek a fiamék így elmaradt. Nem bántsam meg, a hideg miatt. Most már csak a jövőhéten tesszük ki, remélem már csak beköszönt a jó idő végre!