Válasz: Kertek és virágok
Margitka.
Nagyon szép a kicsi tó, mindig is szerettem volna,de már lemondtam róla.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok
Margitka.
Nagyon szép a kicsi tó, mindig is szerettem volna,de már lemondtam róla.
Lia!
Most már a fiam gondja lesz teljesen, az Ő telkén van ![]()
Természetesen mi is gyönyörködünk benne, olyan aranyosak a halacskák! ... Persze a tavat és a környékét is rendben kell tartania majd... 
Ma igazi arcát mutatta meg a szeszélyes április... Naponta többször volt hóvihar, és mindig hódarával jött és nagy széllel. Majd napsütés, utána eső.. szél, hó, és napsütés... Délután fotót is készítettem:
... Persze már nyoma sincs a hónak... De épp most mondták a tévében, hogy hétvégére 20 fok is lehet, viszont a következő héten meg újra hó... 
Lia!
Nagyon szép lett az udvar! Ezt a virágot nem ismerem, de nagyon szép!
Lia!
Tényleg nagyon szép ez a virág! Én a nevét már hallottam, de én sem ismertem. Szép dísze lett a kerteteknek!
Na és ez milyen magasra nő?
Az aszparáguszotok is nagyobb hajtással van már... meglátszik, hogy itt a száraz ágaktól nem kapott elég fényt eddig... de majd egykettőre beindulnak itt is. ![]()
Margitka.
Ez ilyen kicsi marad, nem nő nagyra, nagyon korán virágzik, van hogy még a hó elolvadása előtt.
Lia!
Utána keresgéltem a neten. Van évelő és nem évelő fajta is. Nagyon dicsérték. Kedves korai kis virágos növény lehet!
...Ez milyen? Évelő?
Margitka.
Én úgy tudom évelő, remélem szeret majd nálunk.
Lia!
Az jó, ha évelő, akkor ha szépen megélet, aminek most nagy az esélye a gyenge eső miatt is... Akkor sokáig gyönyörködhettek majd bennük! 
Az előbb gyönyörűen kisütött a nap, én ki is mentem megnézni a gyöngyvirágot, hogy mennyi bújt elő a kiskert szélénél... Már elég sok van, de sajnos a borostyán nagyon agresszívan nő mellette, azt még ki kell irtani onnét... ez a munka is várat magára...
A tulipánok viszont nálunk már kinyílnak ha süt a nap, estére pedig becsukódnak:
... de már újra tiszta felhős az ég! 
Margitka.
Nagyon szépek a virágok, nagyon szeretem a gyöngyvirágot én is. Tavaly kaptam a szomszédból én is, szépen bújnak kifelé.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok