Válasz: Társalgás
Most már én el isköszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,470 1,471 1,472 1,473 1,474 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már én el isköszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek kellemes, nyugis napot kívánok mára is! 
Remélem, hogy mindenki jól, illetve a betegek is jobban vannak!
Úgy látszik, hogy már ritka az olyan éjszaka, amit végig tudok aludni... de azért nem érzem magamat fáradtnak.. Ebéd után meg most már minden nap tartunk egy kis pihenőt... igaz, hogy akkor én nem tudok elaludni, az nagyon ritkán fordul csak elő...
Ma van ebédünk, mert maradt tegnapról, de természetesen munkát mindig találok a főzésen kívül is.
A reggeli kávénkat már megittuk.

Hozom most is a későbbi kávékat:
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a fincsi kávét! Tegnap nekem is megszáradtak a ruhák, de a mai nap jobb lesz mint a tegnapi. Legalább szépen süt a nap.
Elrendeztem a muskátlikat aztán levittük vissza a helyére.
Ma másodiknak palacsintát kért a férjem, levesünk maradt mára.
Mindenki jól van, tegnapi sokat beszélgettünk a gyerekekkel. Sajnos ez a nyitás nem valami jó ötlet, nem is tudom hogy képzelték ezt! Máskor a nép felé kérdőíveket küldenek,ez ami fontosabb lenne, a jövő nemzedékéről van szó, ez úgy látszik nem érdekes! Felháborító!!
Lia!
Örülök, hogy minden rendben! Nagyon ügyes voltál tegnap!Jó, hogy Zsombor felsős, így nem kell megkezdeni még a sulit!
Szia Ilona!
A tízóraihoz milyen gyönyörű képen hoztad a finom teát!
Örülök, hogy mindenki jól van!
Itt viszont nem mondhatni, hogy süt nap... ma még alig mutatta meg magát.. inkább a felhők a jellemzőek sajnos... De mivel ma lehetett utoljára tüzelni a kertben az összegyűjtött száraz ágakat, délelőtt mi ezt meg is tettük a férjemmel a szalonnasütőben... Levágtuk, majd odahordtuk, összevágtuk, és eltüzeltük az aszparáguszágakat is. Jó nagy lánggal pillanatok alatt el is égett. ![]()
Kicsit pihentünk, és úgy döntöttünk, hogy a maradék lángos tésztáját is kisütöm most. A férjem már ment is ki a konyhába megmelegíti az olajat... mindjárt megyek én is sütni...
Látom, hogy a Te férjed is szereti a palacsintát!... Na ez akár minden hétvégén lehetne itt is! ![]()
A nyitással kapcsolatban tökéletesen egyezik a véleményünk! ![]()
Sziasztok.
Ma munkanap volt, szerencsére elviselhető volt, nem zaklattak sokan.
Margitka.
Ti most vágtátok le az aszparáguszt, mi még ősszel, már sok új hajtás van rajta, emlegettünk is benneteket, tőletek kaptuk még.
Ilona.
Örülök hogy jól vagytok, talán már nem terjed tovább senkire a vírus.
Mi holnap szeretnénk a kertben dolgozni, füvet vágni, talán az idő is engedi.
Szia Lia!
Akkor ma is viszonylag jobb napotok volt a dolgozóban... Ugye jó lenne, ha ez gyakrabban így lehetne már.
Igen, sajnos ősszel ez a munka elmaradt az aszparáguszokkal... De vigyázni is kellett, mert már itt is jó sok nagyobb hajtás is van rajta... Most már viszont nőhetnek szépen.
Sejtettem, hogy már nálatok is szépen hajthat, mert tavaly is lefotóztad. Most már mindig erősebbek lesznek, és nagyon szépek is, csak ha túl hosszúak a a hajtások, akkor lehet vágni is. ![]()
Mi szintén szeretnénk holnap is dolgozni odakint... de nekem főzni is kell majd délelőtt...
Sziasztok!

Margitka!
Nagyon jó képet készítettél, nekem nagyon tetszik! Szép hangulatos, jó lett volna egy kis szalonnát sütögetni! Ti is sokat dolgoztatok ma.
Mi is elszaladtunk a városba a férjemnek volt intézni valója. Majd közben elmentünk még virágot venni 5 db-ot. Azokat is elültettem, aztán összegereblyéztük a száraz szemetet, majd fűmagot szórtunk el.
Most már csak pihenés következik.
Ilyen színű muskátlit is hoztunk.
Lia!
Jól elfáradtunk ma megint. Remélem holnap jó idő lesz megint, hogy lehet kint tevékenykedni. Már nagyon hiányzik a kinti jó levegő.
Szia Ilona!
Köszi az újabb tavaszi csokrot!
Nekünk is hiányzott a kinti szorgoskodás, 8utána nagyon jólesik idebent pihenni. De ma volt megint több telefonhívás is, van mindig valami intézendő dolog.
Nagyon szép színe van ennek a muskátlinak is!
... Tavaly nekünk is volt ilyen...
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Úgy tűnik, hogy ma szép időnk lesz, mert jelenleg már a nap is megmutatja magát. Igaz, hogy most még csak 1 fok van. Ha igaz, akkor ma eső még nem várhat, és 12 fok is lehet. Akkor mi is igyekszünk majd ki a kertbe.
Ma bableves lesz a fiúknak, és egy kis paradicsomlevest csinálok magamnak. A második pedig krumplis tészta.
A frissítő reggeli kávézáson már túl vagyunk, lassan készülhet a tea is a reggelihez.
De előtte természetesen itt hozom a későbbi kávékat is:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is mindenkinek.
Margitka.
Köszi a kávét, jó nagy adag, elég lesz mára. Az idő itt is hasonlóan indul, szeretnénk mi is kihasználni, a kertben szorgoskodni. Finomat főzöl, én hús sütök, májas-borsós, gombás ragu lesz mellé, holnapra is marad belőle.
Ilona.
Nagyon szép színű a muskátli, szépet sikerükt vennetek.
Szia Lia!
Finom lesz az ebéd nálatok is! ![]()
Hihi, igen ez a kávét több, mint máskor, de sok munka lesz ma, ha bírjuk... Nektek is jó szorgoskodást! 
Lapok Previous 1 … 1,470 1,471 1,472 1,473 1,474 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás