Válasz: Társalgás
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is mindenkinek.
Margitka.
Köszi a kávét, szükségem lesz rá. Készülődöm, indulok dolgozni.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,467 1,468 1,469 1,470 1,471 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is mindenkinek.
Margitka.
Köszi a kávét, szükségem lesz rá. Készülődöm, indulok dolgozni.
Szia Lia!
Sokat gondoltam Rátok! ... Mi közben megreggeliztünk. Sok erőt a mai munkákhoz is! 
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a finom kávét! Alig vártam, hogy megigyam a másodikat most értünk haza 2 óra körül. Jól elfáradtam ez elég is volt mára. Tegnap néztük a tv-t utána sehogy nem tudtam aludni, fel voltam egészen negyed háromig. Be kellett vennem egy gyógyszert, hogy tudjak már végre aludni. Reggel meg korán keltem mentem vérvételre.
Igyekeztünk mindent gyorsan elintézni, sikerült is és nem voltak sokan, aminek örültünk. Tudtunk venni almát is jó árban 313 Ft/kg volt az ára. Egy kevés húst is vettem, inkább levesnek valót és combot is keveset. Ezeket még most fogom majd elpakolni. Virágföldet a muskátliknak, de futót nem láttunk szépeket!
Tegnap is beszéltünk a gyerekekkel, meg most is közben hogy írok beszéltem velük. Változatlan a helyzet, de legalább nem rosszabbodik Ibolyánál, a menyem kicsivel jobban van.
Lia!
Jaj de nagyon szomorú hírrel jöttél! Fogadjátok őszinte részvétünket! Nagyon nehéz ezt feldolgozni! kitartást az egész családnak! Remélem Ti jól vagytok ?
Szia Ilona!
Ó de kedves képet hoztál ma is! Köszi!
Mi is most értünk épp haza a városból, volt pár elintézni valónk.
Akkor a vérvételen is túl vagy, remélem, hogy az eredményeid is jók lesznek! Drukkolok! ![]()
Na az almát valóban jó áron vásároltátok! Váljék majd az egészségetekre!
Mi még nem néztünk virágok után, de nem is sietünk, csak sikerül majd beszerezni valamikor...
Az jó, ha nem rosszabbodott a kis Ibolya állapota!
Talán szépen túl lesz majd rajta... a menyed is javulgat, ez jó hír. ![]()
Sziasztok újra.
Hazaértem, volt munkánk bőven. Sokan nem szeretnék iskolába küldeni a gyerekeket a jövő héten.
Munka után mentem még az eü kiskönyvemet meghosszabítani. Szerencsére nem hoztam haza munkát.
Margitka.
Ma nem rendeltünk ebédet, töltött káposztát vettem ki, azt ettünk.
Ilona.
Köszönöm jól vagyunk a körülményekhez képest.
Örülök hogy nem romlott senkinek az állapota.
Szia Lia!
Sejtettem, hogy munkátok az ma is sok volt, és szerintem ez még így marad egy jó ideig... Nem csodálom, hogy aszülő féltik a gyermekeiket.. bizony a legbiztonságosabb talán ha otthon maradnak.. minél kevesebben vannak együtt még...
Na akkor az eü könyved is rendben, dolgozhatsz tovább. Az azért jó, hogy nem kellett munkát haza is vinned!
Finom ebédetek volt.. milyen jó is, ha van lefagyasztva időnként a finomságokból, igaz! ![]()
Vigyázzatok is Magatokra, hogy ne legyen gond! 
Itt végre elkezdett esni az eső fél 6 körül, és azóta is eseget... Na ennek most igazán örülünk, hiszen a borsónak, és tulajdonképpen minden elvetett magoknak, a földbe került hagymáknak nagyon fontos! ]
Megint lesz kézilabda meccs, a Szeged-Veszprém magyar kupa döntő... El is kezdtük már az esti fürdést, mert nézni akarjuk majd... persze Fecó az első, reggel kezdi a munkát... bár mi is felkelünk .. még előbb is, mint Ő...
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Éjjel esett még az eső, de szerintem nem sok, inkább a szél volt nagyon nagy... na azt hallottuk egy ideig... míg el nem sikerült aludni.. viszont most még reggel sem állt el, de még eléggé erősen fúj sajnos... +3 fok van, de nem érezni annyinak...
Este kicsit nehezen aludtam el, de szerencsére most nem voltam fenn olyan sokszor, és fél 6-ig tudtam aludni.
Ma főzni kell, borsóleves lesz, és keverek be kefires lángosnak tésztát.... aztán majd délre sütök ki belőle. Bár nekem még mára van húsleves püré, és őszibarackos csirkemell is...én azt fogok enni még ma. ![]()
A kávét már megittuk, jól is esett. Igaz, hogy már egy ideje mindketten csak reggel iszunk a férjemmel...
De természetesen hozom ide a későbbi kávékat:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a kávét, viszek magammal egyet a munkába.
Aránylag jól aludtam, bár sokszor megébredtem, de sikerült visszaaludnom.
Munka után van intézni valóm, ma már hoznak ebédet, így arról le van a gondom.
Az idő itt is hasonló, hűvös, szeles lett az idő.
Ha lihó Kislányok!
Esik az eső itt is, illetve inkább csak szemerkél. De minden cseppje kincs. Nóri most itt discózik mellettem. Ettől a düm düm zenètől még a végén én is táncba kezdek. Olyan mintha sámán dobok szólnának, kicsit megfűszerezve más hangszerekkel.
Icukám!
Drukkolunk, hogy legyenek jobban a betegek nálatok! Ha lassan is, javulni fognak. Aki gyengébb, és nem tud vele megbírkózni, azt pár nap alatt le is győzi, de a tieid erősek, kitartanak. Le fogják győzni.
Margitka!
Nálunk is krumplipüré készült tegnap, csak én hurkát kolbászt sütöttem hozzá. Mára még nem jött ihlet. Várom a csodát.
.
Lia. Nagyon szomorú híred volt. Őszinte részvétem a családnak.
Azt hiszem a káposzta fajták közül a kelt választom, főzelék formájában. Veszek ki egy csomag darált husit, fasírtnak..
Nóri itt van velem. Hanna bölcsiben, Kitti meg otthon. Lassan kellene valamit reggelizni.
Na bekukkantok most már én is!
Lia!
Az a lényeg, hogy azért tudtál aludni, mert nagyon rossz úgy kezdeni a napot, amikor fáradtan ébredünk...
Ha mától újra viszik az ebédet, akkor ráérsz elintézni munka után, amit szeretnél! Hajrá, jó ügyintézést! ... 
Az időjárásban semmi változás sincsen sajnos reggel óta...
Klári!
Itt nem esett még ma semennyi eső sem, de hideg, szeles maradt az idő...
Na és végül táncra is perdültél Nóri mellett? 
Kész a leves, és mindjárt kezdek kisütni a lángos tésztából, mert már szépen megkelt, és lassan lehet majd ebédelni is. Na és milyen ihlet jött? Mi készül a mai ebédre nálatok? ... Akkor káposztafőzelék lesz fasírttal? ![]()
Lapok Previous 1 … 1,467 1,468 1,469 1,470 1,471 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás