Sziasztok!

Margitka!
Én sem tudok úgy bevásárolni, hogy valami ne hiányozna! Itt is megfőtt a húsleves, de jól tettem, hogy csak elkészült mára. Finom volt, jól laktunk a főtt hússal is más nem kellett.
A sütéshez még most fogok majd hozzá.
Kicsit izgulunk, mert a nagy fiam szólt, hogy a menyem belázasodott tegnap. Vett be lázcsillapítót le is ment, azóta egyszer volt hőemelkedése ma már nincs. Kicsit gyenge, a háta fáj el is mentek az orvoshoz csináltatni tesztet most lesz készen délután. A fiamnak is csináltak, nem nincs semmi gond nála.
Aggódunk, mert a munkahelyen egy helyiségben volt egy munkatársával aki covidos. Hiába veszekedett vele hogy menjen haza, miért fertőz itt mindenkit, akkor még nem tudta hogy az, csak rosszul volt, de nem ment haza.! Másnap derült ki hogy covidos de bejárt dolgozni!! Nagyon reméljük hogy nem kapta el a menyem,most aggódunk még nem lesz készen az eredmény.
A kisebbik fiaméknál is ketten betegedtek le, ők is aggódnak, de eddig semmi gond náluk. Egy kolléganője már egy hónapja nem tud kilábalni belőle, otthon van, még mindig covidos! Milyen jó, hogy nem jöttek haza!!!.
Lia!
Te aztán nagyon ügyes vagy ennyi mindent megcsináltál ma! Én jóllaktam, most nincs is kedvem sütni,tele a pocak, de csak meg kell csinálnom. Én is örülök, hogy megfőztem a húslevest és még a sárga túró is készen van, hűl a hűtőben.
Klárika!
Szerintem bolond világ van! Itt el van titkolva minden, ezt én sem értem! Más országban háromszor is tesztelnek, itt meg, mutyiznak! Így nem csoda ha terjed a vírus. A fiamék azt mondták, hiába nyit az iskola, óvoda nem engedik a gyerekeket, pedig még nem volt ez a helyzet , hogy várják a menyemnek az eredményt milyen lesz! Ha kinyitják az iskolákat, megnő a betegek száma biztos, mert eltitkolják egyesek hogy benne vannak a vírusban sajnos!
Itt a sárga túró!