Válasz: Társalgás
Lia,
bocsánat, de lemaradt Dávidka névnapi üdvözlete - sok szeretettel köszöntöm a kis drágát!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lia,
bocsánat, de lemaradt Dávidka névnapi üdvözlete - sok szeretettel köszöntöm a kis drágát!
Jó reggelt az év utolsó napján,pusszantás Kislányok!
Katika!
Szeretettel köszöntöm az ünnepeltet,sok,boldog születésnapot,jó egészséget!
Ilona!
Imádom szép havas tájképeidet,legalább igy látunk havat!
Klárika!
szerintem is hallgassatok Liára,sokszor em hiszik e mikor a gyerek panaszkodik,azt hiszik csak túloz,pedig lehet mögötte komoly dolog is!főleg ha már többször előjött!
Lia!
Annyira guszta gesztenyebombád,csak úgy lekapkodnám a tálcáról és rengeteg lett a kocsonya,jó nagy fazékban főzhetted!
Margitka!
Ez a csel benne,hogy ne vegyék észre a vizjelet úgy kell tenni!Már gondoltam én is teszek a képeimre,de az enyémeket a kutya sem lopkodja! ![]()
Na akkor még egy kicsi dolog délelőttre,délutánra pihenés van betervezve,fürdés,hajmosás,tisztán,rendesen megyünk az új évbe!Valamit még csak kellene sütnöm,a karajt bepanirozom és a sütőben fogom megsütni nem olajban...mással készen vagyok ja még majonézt kell a krumplira és valamit még összedobok,kevés lesz a rolád,újévkor illik csomagolni,nálunk úgy van,ha mész valakihez vinni illik valamit,nem üres kézzel menni!
a húst kivettem hogy kiolvadjon,aztán ha virrad fogok hozzá,addig is jó pihenést mindenkinek!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok az év utolsó napján én is! 
Nagyon hideg a reggel, -10 volt fél 6-kor, amikor keltünk... Mát fő a húsleves, és kisütöttem az este begyúrt túrós tésztát. Lett belőle: perec, és amik kipotyogtak a szaggatáskor, azt is kisütöttem, meg 2 tepsi rúd is lett.
Ilona!
Ez a havas kép is nagyon szép, amivel este elköszöntél! ![]()
Egészségetekre a pezsgőt, bizony, hogy megérdemeltétek! Sikerült jó nagyot aludnotok?
Akkor ma főzünk még, de holnap már csak pihenést lesz itt is! ![]()
Kati!
Jó a vendégeskedés, de a sok munka után elhiszem, hogy fárasztó volt.... azért csak kiokoskodtad, hogy az ünnepelt is ehessen! Biztos mindenki örült, hogy még pakoltál is, amikor elmentek. Na és az unokáknak is külön készítettél ennivalót? A pezsgőzés biztos tetszett Nekik is, a Papa még az ásványvizet sem szereti, hogy üres pohárral koccintott? 
Ancsa!
Hú de finom habos kávéval jöttél! ![]()
Mi is mindjárt reggelizünk ( az anyukámmal történő telefonbeszélgetés után..).
De hozok még előtte a friss sós sütikből is egy kis kóstolót, a mézes szeletet csak később vágom fel....:
Neked is jó szorgoskodást! 

Sziasztok.
Én is kívánok nagyon szép napot így az év utolsó napjára is.
Ilona.
Egészségetkre a pezsgőt a sok munka után jól is esik.
Kati.
Nagyon köszönöm neked is a jókívánságot Dávid nevében.Látom nagyon szép ünnepetek volt,most már pihenhetsz egy kicsit.
Margitka.
Mennyi finomság,lehet maj koccintani.
Itt is nagyon hideg lett reggelre,-11 fokot mutatott a hőmérő
Ancsa.
Sok finomságot készítettél,és még tervezel.
De te is több felé elosztod,jut mindenkinek a finomságokból.
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot és jó készülődést kívánok!

A húslevesem fő igyekszem mert ma a fiamék itt lesznek ebéden. Holnap a másik mamánál ebédelnek, így osztottuk be, hogy mindenkinek jó legyen.
Margitka! Guszták a sósak! Majd hozom a képeket a kocsonyáról is. -10 fok volt reggel most szépen süt a napocska. Jól aludtunk az éjjel, lehet hogy a kis pezsgőtől!
Megyek majd később benézek.
Na csak benéztem még ebéd előtt...
Lia!
Ezek szerint mindenhol hasonló hideg lett az országban... Bizony jó is lesz majd a koccintásokhoz a sós süti! ![]()
Ilona!
Ma is meghoztad a csodás havas tájat, szinte érzem a finom friss illatot, ami ott van! ![]()
Akkor gondolom, hogy lassan készen vagy Te is az ebéddel. A gyerekek is ott lehetnek már, ugye! Legyen ma is szép a napotok! 
A blogomban most, hogy benéztem, egy nagyon nagy meglepetés várt!... Egy régi nagyon kedves fórumozónk írt oda be egy bejegyzést, amitől teljesen meghatódtam, és meg is ríkatott! 
Lia, Kati! Ti még emlékeztek Rá: Pilcher!!!!
Halihó Mindenkinek!
Margitka!
Elolvastam a levelet amit belinkeltél! Nagyon megható, és nem csodálom, hogy pityeregtél kicsit. Nem baj az, még az év utolsó napján se. Ez úgy is arra való, hogy vissza és előre nézzen az ember. Nagyon guszták a túrós perecek. A fiúk is otthon buliznak veletek? Vagy külön úton járnak majd?
Icukám! Egyik képed csábítóbb mint a másik, úgy de úgy ellenék ott. Csak medvét nem kérek szomszédnak. Jó étvágyat a finom ebédhez, azóta már ott vannak a fiadék is.
Lia! Ancsa! Katikám! Nektek is jó ünneplést.
Sziasztok!
Ebédhez készülünk várjuk a gyerekeket de még megérkenek ide benéztem egy kicsit.
Margitka! Nem ismerem ezt a régi fórumozót, de olvasva a levelet igazán megható volt! Nerm csodálkozom én sem, hogy meg is pityeregted!
Klárika! Köszi, már meg is érkeztek a gyerekek majd később még azért benézek. Nagyon szeretem én is a havas tájat. Jól írja Margitka még az illatát is lehet érezni!
Mindenkinek jó étvégyat kívánok én is a finom ebédhez!
Én is elolvastam,tényleg nagyon meghatóan irt,sajnos én nem ismerem Őt,de hátha regisztrálna ide és akkor megismerhetném.
Most már mindennel készen vagyok,megyek lefürdöm és a továbbiakban enni fogok mig ki nem pukkanok!
Később bejövök még ,addig is kellemes szórakozást és ünneplést mindenkinek!
Na mi is túl vagyunk már az ebéden... mindenki jól lakott... De délután már a fiúknak van programjuk, ők elmennek itthonról. De m,i sem maradunk kettecskén, mert vendégeink lesznek.
A mézes szeletről csináltam egy képet, ezt még nem mutattam meg, most is ugyanolyan finom lett, mint tavaly!...

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás