Sziasztok!

Margitka!
Megint jókor néztem be, jaj de guszták ezek a kakaós csigák! Én már el is vettem egyet,köszi! Ügyes vagy, ha megint sütöttél és még nem is vagy jól! Úgy látom, ott is szeretik a fiúk ha van valami finomság.
Itt is jól jönne, de majd holnap. Elfelejtettem élesztőt hozni, csak kb 1 dkg van itthon elhasználtam mikor sütöttem a pogikat.
Holnap mennem kell kenyeret venni, majd pótolom akkor.
Az jó, ha már beszéltél az orvossal, akkor már az következik, hogy lassan sorra kerültök. Nekem kicsit fájdogál a fejem, de olvastam, hogy ez is lehetséges mellékhatás, meg kicsit olyan nyomott vagyok. Éjszaka fájt a karom, mikor ráfeküdtem, de most már nem.
Jó is hogy úgy döntöttek a gyerekek most nem jönnek. Pedig még szó sem volt a szuriról akkor. Ki tudja még mi lesz húsvétig is.
Nagyon jól néz ki már a ház, szépen haladnak!
Lia!
Nem nagyon sikerült a pihenés, annyira álmos voltam és nem tudtam aludni semmit sem. Bezzeg éjszaka nagyon jól aludtam, nem keltem fel mint máskor, csak akkor mikor a karomra ráfeküdtem.
Klárika!
Jó korán volt az ébresztőd reggel! Remélem tudtál egy kicsit délután pihenni! Nagyon finomat főztél, már gondoltam rá, hogy főznöm kellene itt is, szerintem nem várok vele húsvétig. Ez olyan mint a kocsonya, jöhetne reggel, délben, este annyira imádom!