Sziasztok!

Margitka!
Tudtam, hogy mikor kell benéznem! Nagyon guszták a kiflik! Már vettem is belőle, köszi!Én is sütök, a beígért tepertős pogit, de most élesztősen. Még egyszer kell majd hajtogatnom.
A gombócok is nagyon finomak lehettek, jól néznek ki azok is!
Nem tudtam jönni délelőtt, mert nagy munkába kezdtem, és közben főztem is. Levesünk maradt, mellé második csirkeszárny lett kirántva, bulgurt csináltam köretet. Mi imádjuk a csirkeszárnyat,különösen rántva, de egyik gyerek sem szereti.
Közben ablakokat tisztítottam, függönyt mostam. Az étkező és egy szoba készen van, és az első bejárati ajtó. Majd holnap folytatom, de csak lassan a munkával, ráérek most nem fogok rohanni.
Lia!
A gyors tesztelést mindig előtte való nap csinálják a gyerekek mikor jönnek haza, úgy tudom. Nekünk is akkor csinálták, mikor hazajöttek. De jól döntött mind a két fiam, hogy húsvétra jönnek, de még ki tudja addig is mi lesz ezzel a vírussal!
A férjednek jobbulást kívánok! Aranyosak lehetnek az unokád és férjed, oktatás közben! Kell is, hagy tanuljanak!
Klárika!
De cukik lehetnek együtt az unokák! Itt is ha mind a három itt van a francia ágyon szeretnek lenni. Csak azt nem bírom elviselni, mikor ugrálni kezdenek! Kint az udvaron lehet, mindig mondom nekik, de bent nem, meg van tiltva! Akkor azért tudomásul veszik.