Válasz: Társalgás
Halihó Kislányok!
Na itt ma úgy beborult, hogy lehet ki se derül. Ég aljától égaljág egy sík felhő az ég. Megy leves, és tepsis husi a menű mára. Most érkeztem haza, gyorsan összepakolom az ebédet, és megyek is kifelé. A gyomrom hangosan korog, de most nem fogok reggelizni. Ki kell bírnom délig. Egy kávét , és egy teát ittam. De majd elfoglalom magam.
Margitka, látom ti is gyorsított programon vagytok, csak ügyesen. Tegnap Enikővel nevettünk, elment bevásárolni a lista meg otthon kuncogott. De ügyes volt, minden az eszébe jutott ami fel volt írva. Na bezzeg az anyja. Az ennél tyúkeszűbb. Ma csak azért mentem el hozzájuk, hogy a vip kártyát oda adjam nekik, beszélgettünk, és aztán indultam én is meg ők is. Úgy szóltak utánnam, hogy jó lenne , ha odaadnám, ha már egyszer azért mentem.
Lia!
Levinek gratulálok, , nagy fiú már ő is. Itt is megy Hanna is bölcsibe, az anyja hétfőtöl dolgozik. Olyan gyorsan történnek a dolgok, még be sincs szoktatva. Ez az én reszortom lesz valószínűleg. Hacsak az apukáját nem küldik szabira. Lassan az összes szabija oda lessz, alig van munkájuk. Véget érhetne már ez a járvány, fenekestül felforgatja az életet.