Válasz: Társalgás
Margitka!
Nem tudom! megint itt lent az add image to post-al csinálom!!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,423 1,424 1,425 1,426 1,427 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margitka!
Nem tudom! megint itt lent az add image to post-al csinálom!!
Újra itt vagyok, jól elfoglaltam magam eddig. A vásárlásom sikeres volt, a barátnőm holnap 70 éves, utalványt vettem neki a Reno cipőboltba, azt vesz rajta és olyat amit szeret. Közben megláttam az akciókat, találtam a férjem egy nagyon jó cipőt 50 % volt olcsóbb, nagyon megörültem neki, főleg mikor felpróbálta itthon és jó lett neki, nem kell vissza cserélni.
Elintéztem a postát, gyógyszertárat, DM-ben is voltam, beugrottam a Tescoba is, mivel ott volt helyben. Dél volt mire hazaértem.
Margitka!
Nem is dicsértem meg tegnap a sütidet, nagyon guszta lett. Holnapra lebbencs levest és mákos nudlit készítek, vasárnap csirkepörkölt van betervezve.
Ilona.
Gyönyörű a csokor amit hoztál, nálatok is meg van a hétvégi menü. A túrós batyu csak finom lehet.
Van nekem is leveles tészta a hőtőben, azon gondolkodtam szilvalekvárral kellene megtölteni, na majd csak rászánom magam.
Ilona!
A "Kepfeltoltes 2"-ra kattintottál? ... Azzal szeretnél berakni képet? Vagy? 
Szia Lia!
Most látom, hogy Te is megjöttél! 
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a vásárlás! A barátnőd biztos örül majd az utalványnak!
Holnapra boldog születésnapot kívánok Neki!

Ügyes voltál, hogy megláttad az akciót is, a férjednek is örömet szereztél! Használja jó sokáig az új cipőt! ... 
Finom ebédet tervezel holnapra!
Nekem is van leveles tészta még itthon, lehet, hogy majd én is készítek belőle holnap valamit...
Lia!
Tényleg!!!... Látom!!! ... Jó, hogy felhívtad a figyelmet a csokikból kirakott 70-re! Igazán ötletes! 
Margitka!
Nem csak a telefonnal, amit azonnal fel lehet rakni, ez azért jó. Majd a képfeltöltővel csinálom akkor, azzal nincs gond.
Látom Lia is a telefonnal rakta fel, azért jó mert nem kell kicsinyíteni, semmit nem kell csinálni azonnal felteszi a képet.
Itt van a hozzászólás alatt a küldés felett P Add image to post!
Margitka!
Végre, most elment meg van buggyanva ez most! Nem csináltam semmit sem.
Lia!
Nagyon jó lett, látni, kivehető jól a 70-es szám! Fog neki örülni az biztos! Ötletes nagyon!
Boldog szülinapot az ünnepeltnek!
Ilona!
Ja értem már... A lényeg, hogy sikerült beraknod a batyukat! Látom, hogy jól megpakoltad túróval! Hú de finom is lehet! 
Margitka!
Nagyon finom, mert tettem bele mazsolát, citromhéját, vanília cukrot, kevés cukor a túróban, nem csináltam édesre. Nekem ennyi jött ki egy tésztából. Jól lekentem de mégis szét nyíltak egy kicsit.
Ilona!
Én is így készítem, csak még tejfölt is keverek hozzá... A cukorral már nekem is óvatosnak kell lennem... De hozzá is szoktatom a fiúkat! ... Akkor finom, ha jó sok a töltelék! Nekem is kinyílnak! ![]()
Én mindig 12 darabra vágom a tésztát, abba is lehet bőven pakolni... ![]()
Lapok Previous 1 … 1,423 1,424 1,425 1,426 1,427 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás