Sziasztok!
Szomorkás az idő, hozok egy kis hangulatunkat javító tavaszi képet!

Margitka!
Köszi ezt a finom kávét, amit reggel hoztál! Na meg ezt a finom sütit is mellé!, nagyon guszta lett és látni, hogy finom volt!
Mi reggeli után kiszaladtunk a temetőre virágot vittünk, mert most van anyósom és apósom évfordulója, hogy elmentek.
Beszaladtunk még a boltba kenyeret venni, most már megszoktuk a teljes kiőrlésűt, de azért vettem egy kicsi fehére kenyeret is.
Ebédet maradékot eszünk, de most sül a sütőben egy kis leveles tésztából túrós batyu. A tésztát készen vettem az Auchanban.
A vasárnapi ebédünk babgulyás lesz ezt kért a férjem, amit lehet hogy holnap már megfőzök. Így nem kell holnap még külön főznöm. Mellé meg tepertős pogi, ha ledarálom a tepertőt. Van aprítógépem, nem tudom abban sikerülni fog-e. Nem szeretném elővenni a húsdarálót ezért.
Lia!
De szép lesz a rendelőtök, jobb lesz a kedv is benne dolgozni! Ügyes vagy, ha már a nagytakarítást is megcsináltad. Én is gondoltam már rá, de nagyon hideg volt és nem akartam ablakot pucolni.
Klárika!
Finom pörit csináltál! Szerintem is a káposzta ártott meg a gyomrodnak! Sajnos én sem ehetek már mindent, oda kell figyeljek, amit nem akarok tudomásul venni!