Halihó kislányok!
Én is bekukkantok.
Lia!
Borzasztó ez a sok papir munka a gyógyításban. Az aszisztens már nem a fecskendőt adja a doki kezèbe, hanem kartotékot intéz. Tiszta adminisztráció. Ennyi erővel egy gyárban is dolgozhatnál irodában.
Margitka!
Finom ebédet főztetek. Egy kérdés csak, mikróban főztétek a krumplit? Vagy ott csak melegedett?
Őszintén szólva , én mikro ellenes vagyok, nincs is. Nem is lessz. Szegény fiadnak jó korán kell kelnie minden nap. Ha jók a kollégák, az ember szívesen bemegy dolgozni, ha mégoly kényelmes is otthonról megtenni ugyanezt.
Icukám, összhangban vagytok Margitkával főzés terén. Gyönyörű csokrot hoztál, igazi tavaszi hangulata van. Jövő hét végén vége a februárnak, mindjárt itt a tavasz. Otthon van a kertedben nefelejcs?
Nekem kakas pöri fő, tegnap zöldbab leves , és slambuc volt.. Valami nasit kellene összedobni délután, majd meglátom urrá tudok -e lenni a lustaságomon. Tegnap meghozták a szép új ágyunkat, de kicsit csalódott vagyok, keményebb mint nekem jólesne. Fájt a vállam , és a csípőm rajta. Kijöttem éjjel a kanapéra.