Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét! Aranyosak vagytok hogy gondoltatok rám is! Én még most fogom elvenni, ebéd után vagyunk és most isszuk meg.
Tegnap nem sikerült jönni, pedig szerettem volna hozni a pogit. A férjemnek szüksége volt a gépre, és így még ma is ezért nem tudtam eddig benézni, pedig kétszer ültem ide.
Este hat órára lett készen, nagyon finom, koszi a receptet! A férjemnek is nagyon ízlik. Neki külön kellett megszórni még sóval, így egy tepsivel a kérésére csináltam. Igaza is volt, mert én soknak találtam a kanál sót, és kicsivel kevesebbet tettem bele. Máskor belerakom az egészet mert kell bele, úgy ahogyan leírtad.
Megnéztem a videót, micsoda felvétel. A mókusnak drukkoltam, féltem hogy elkapja a sas! Nagyon ügyes volt a kis mókuska!
Finom ebéd készült mára, egészségetekre!
Lia!
Neked is köszi a kávét, hogy gondoltál rám! A kenyérkéd nagyon szép lett, máskor nyitom az ablakot, jöhet hozzánk!
A fánk is guszta nagyon, ügyes vagy! Elhiszem a hogy stiriai tésztából nincs, mert nagyon guszta és finom!
Klárika!
Jót mosolyogtam a tyúkon! Finom ebéd lett belőle! Én csirkéből főztem most levest, de nem olyan mint a házi csirke, annak párja nincs! Azért finom lett belőle. Felét levesnek csináltam, majd kivettem és szalonnával megtűzdeltem, betettem a sütőbe krumplit is tettem mellé. A másik felét paprikásnak nokedlivel csináltam meg.
Hoztam a pogácsából kóstolót!