Sziasztok újra! 
Ma is úgy alakult, hogy a boltba is el kellett menni... mindig felmerül, hogy valamit még kell venni... bár rövid volt a lista, de kenyeret sem akartam sütni... mivel itt nagyon finomat tudunk mostanában venni! Na de először megfőztem a krumplilevest, aztán bekevertem a kefires lángos tésztáját, és beraktam a spejzba, ott jó hideg van......mert azt csak frissen sütöttem ki, amikor ebédelni akartunk...
Most már el is mosogattam, jöhet egy kevés pihenő, aztán délutánra van betervezve az újabb adag sajtos tallér sütése...
Ancsa!
De finom teát hoztál és sok nassolni valót is.. erről jut eszembe, hogy még a diós-kakaós mézesekből is elég sok maradt nekünk is. 
Tehát a bevásárlásotok sikeres volt... akkor lehet most már tervezni a szilveszterre! 
Sós mogyoró is van még itthon, így más sóst nem is csinálok... vagyis még kukoricát azért pattogtatunk ki... ennyi elég is lesz... Aztán lehet majd tervezni az édeset... Kókuszos maradt, de a zabpelyhes kókuszos golyók elfogytak.. na azt majd csinálok, mert az nagyon kapós!... Meg a többit kitalálom még... 
Lia!
Az jó, ha nem voltak sokan, tulajdonképpen ma én sem panaszkodhattam, mindenhonnan hamar kijutottam. 
Neked is egészségedre a finom ebédet!... a kávén már én is túl vagyok, ebédnél már csak egyedül iszok egy fél adagot... azt is tejjel...
Még nem vagyunk elkésve semmivel sem, én is ráérős vagyok... 
Klári!
Ha innen halad az idő, akkor holnapra már ott is szebb idő lesz.... ugyanis gyönyörű napsütés van szél nélkül! 
Te is finom ebédet készítettél mára a családodnak! 
Szerencse, hogy kicsit azért jobban van Kitti! ... Erről jut eszembe, hogy gyönyörűek a képen, amit küldtél! ... Várom a kedvencekbe a beírásodat, aztán rakom is be a képet, már jeleztem Neked a facen!